Η Βασιλική σε φάση ανασύνταξης

0
48

Η Βασιλική στο παιχνίδι με την Πιαλεία εκτός του ότι δεν κατάφερε να πιάσει καλή απόδοση έχασε και πέναλτι με αποτέλεσμα να αφήσει άλλους δύο πολύτιμους βαθμούς.

Στα τελευταία τρία παιχνίδια ο Κεραυνός είχε ισοπαλία με την Θεόπετρα, ήττα με την Τζούρτζια και ισοπαλία με την Πιαλεία με αποτέλεσμα το Βαλτινό να πλησιάσει στον έναν βαθμό.

Όταν μια ομάδα βρίσκεται σε θέση ισχύος όλα είναι στα χέρια της ή μάλλον στα πόδια της, μπορεί η διαφορά να μειώθηκε, αλλά πάντα παραμένει στην δεύτερη προνομιούχα θέση της βαθμολογίας.

Ουσιαστικά η Βασιλική ανασυντάσσεται για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Την Κυριακή βάση προγράμματος είναι να αντιμετωπίσει το Πρίνος που δεν κατεβαίνει στα παιχνίδια οπότε θα προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς και θα περιμένει το αποτέλεσμα του Βαλτινού με το Γενέσι που θ’ αγωνίζονται εκείνη την ώρα.

Αμέσως μετά η Βασιλική θα υποδεχθεί το Βαλτινό σ’ ένα παιχνίδι που ίσως και να κρίνει την δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Σίγουρα το γεγονός ότι θα μείνει δύο εβδομάδες χωρίς επίσημο παιχνίδι είναι κάτι που προβληματίζει τον Μάκη Ζαβλανό, αλλά σίγουρα μέσα από τις προπονήσεις ή με κάποιο φιλικό θα προσπαθήσει να κρατήσει τους παίκτες του σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας.

Από εκεί και πέρα δύσκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν στο πρόγραμμα, αλλά αυτό δε λέει τίποτα η απόδοση μιας ομάδας κάνει τα ματς να φαίνονται εύκολα ή δύσκολα πολλές φορές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here