Η Ελλάδα θα διεκδικήσει το Eurobasket γυναικών 2024

0
13

Η συνάντηση του Ανδρέα Ζαγκλή με τους Λευτέρη Αυγενάκη και Βαγγέλη Λιόλιο ολοκληρώθηκε βγάζοντας ειδήσεις, αφού αποφασίστηκε η Ελλάδα να φιλοξενήσει την μεγάλη γιορτή της FIBA στο Καλλιμάρμαρο για τα 90 χρόνια της Ομοσπονδίας , αλλά και ότι θα διεκδικήσει το Eurobasket Γυναικών 2024. Ανατέθηκαν ακόμα τα Πανευρωπαϊκά Νέων Ανδρών (2023) και Νεανίδων (2022), καθώς και το Πανευρωπαϊκό Εφήβων 3×3 στην χώρα μας.

Η ιστορική συνάντηση των Ανδρέα Ζαγκλή, Λευτέρη Αυγενάκη και Βαγγέλη Λιόλιο στην ΕΟΚ ολοκληρώθηκε, με τους τρεις άνδρες να συζητούν τα θέματα που αφορούν το ελληνικό – και όχι μόνο – μπάσκετ. Παράλληλα όμως, στο πλαίσιο της νέας εποχής της ΕΟΚ, ήρθαν και οι πρώτες ειδήσεις.

Όπως λοιπόν αποφασίστηκε, η Ελλάδα θα φιλοξενήσει στο Καλλιμάρμαρο την μεγάλη γιορτή της FIBA για τα 90 χρόνια της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας τον Ιούνιο του 2022. Μία απόφαση που έχει ως στόχο να αποτελέσει κάτι σαν προαναγγελία του μεγάλου στόχου της Ομοσπονδίας: Την διεκδίκηση του Eurobasket Γυναικών 2025.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, η Ελλάδα θα φιλοξενήσει τα Eurobasket Νέων Ανδρών του 2023, καθώς και το Eurobasket 3×3 Εφήβων και Νεανίδων (U18) του 2022.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here