Η ΕΣΚΑΘ προκηρύσσει τουρνουά Παμπαίδων

0
7

Η Ε.Σ.ΚΑ.Θ στα πλαίσια του αναπτυξιακού της προγράμματος προκηρύσσει ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, γεννηθέντων 2006, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 το οποίο θα διεξαχθεί με τους παρακάτω όρους:

ΑΡΘΡΟ 1ο : ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

Δικαίωμα συμμετοχής στο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ έχουν όλα τα σωματεία της δυνάμεως της Ε.Σ.ΚΑ.Θ.

ΑΡΘΡΟ 2ο : ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

Οι δηλώσεις συμμετοχής των Σωματείων πρέπει να υποβληθούν στην Ε.Σ.ΚΑ.Θ. μέχρι 15-3-2020. Η έναρξη του τουρνουά είναι τον Μάρτιο 2020.

ΑΡΘΡΟ 3ο : ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 

ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Οι αγώνες θα διεξάγονται ΣΑΒΒΑΤΟ -ΚΥΡΙΑΚΗ και απαγορεύεται η αλλαγή της ημέρας του αγώνα λόγω άλλων αγωνιστικών υποχρεώσεων του σωματείου ή κωλύματος προπονητή κλπ

Τα σωματεία θα συναντηθούν μεταξύ του μια ή δυο φορές ανάλογα με τον αριθμό των σωματείων που θα συμμετάσχουν.

ΑΡΘΡΟ 4ο : ΓΗΠΕΔΑ ΑΓΩΝΩΝ 

Κάθε σωματείο οφείλει να δηλώσει γήπεδο κλειστό με ώρα έναρξης το νωρίτερο 09.00 πμ.

ΑΡΘΡΟ 5ο : ΜΠΑΛΑ ΑΓΩΝΩΝ 

Για τις ανάγκες του τουρνουά θα χρησιμοποιηθεί συνθετική ή δερμάτινη μπάλα molten No 7.

ΑΡΘΡΟ 6ο : ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΛΗΤΕΣ 

Στο τουρνουά δικαιούνται να λάβουν μέρος αθλητές που έχουν δελτίο αθλητικής ταυτότητας και υγείας αθλητού της ΕΟΚ και είναι γεννημένοι το 2006 Τονίζεται ότι οι διαιτητές δεν θα δέχονται συμμετοχή αθλητών χωρίς δελτίο αθλητικής ταυτότητας E.O.K. Οι ομάδες θα πρέπει να χρησιμοποιούν υποχρεωτικά στις εμφανίσεις τους ,αριθμούς από το 4 έως και το 19.

ΑΡΘΡΟ 7ο : ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ-ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Η διαιτησία και γραμματεία του αγώνα ορίζεται από την Ε.Σ.ΚΑ.Θ. Οι αγώνες του πρωταθλήματος θα γίνονται με ένα διαιτητή – 2 κριτές. Αμοιβή διαιτητή 10 ευρώ κριτής 8 ευρώ. Οι ομάδες που συμμετέχουν στους αγώνες υποχρεώνονται να καταβάλουν, πριν την έναρξη των αγώνων τα οδοιπορικό κριτή και διαιτητή (εξ ημισείας).

ΑΡΘΡΟ 8ο : ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΩΝ 

Οι ομάδες που παίρνουν μέρος στο τουρνουά είναι υποχρεωμένες να συμμετέχουν με δέκα αθλητές. Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης από μία ομάδα 10άδας τα σωματεία δικαιούνται να δηλώνουν αθλητές γεννημένοι το 2007 και νεότερους προκειμένου συμπλήρωσης 10άδας. Επιτρέπεται η χρησιμοποίηση σε κάθε αγώνα μέχρι δέκα πέντε αθλητών.

ΑΡΘΡΟ 9ο : ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙEΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΟΣ 

Οι αγώνες του παραπάνω τουρνουά θα διαρκούν συνολικά σαράντα (40) λεπτά καθαρό χρόνο δηλαδή τέσσερα (4) δεκάλεπτα. Η διάρκεια της ομαδικής επίθεσης θα είναι 24 δευτερόλεπτα .Όλοι οι αθλητές που αναγράφονται στο φύλλο αγώνα υποχρεούνται να έχουν συμμετοχή χωρίς χρονικό περιορισμό.

ΑΡΘΡΟ 10ο : ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ 

Οι ενστάσεις και οι προσφυγές απαγορεύονται εκτός των περιπτώσεων πλαστοπροσωπίας και αντικανονική συμμετοχή αθλητή.

ΑΡΘΡΟ 11ο : ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 

Τα σωματεία που θα δηλώσουν συμμετοχή είναι υποχρεωμένα να διαφυλάξουν το κύρος του τουρνουά σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς Πρωταθλημάτων.

To γηπεδούχο σωματείο είναι υπεύθυνο για την παρουσία γιατρού κατά την διάρκεια της διεξαγωγής του αγώνα.

ΑΡΘΡΟ 12ο: ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΑ-ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΑ 

Απαγορεύεται η αναβολή αγώνα ή η αλλαγή της ημέρας του αγώνα, με την αιτιολογία ότι υπάρχει και άλλος αγώνας του σωματείου οποιουδήποτε τμήματος την ίδια ημέρα ή ώρα ή λόγω κωλύματος του προπονητή της ομάδας ή λόγω σχολικών εκδρομών κλπ .Για την διακοπή αγώνα ισχύουν όσα ορίζονται από το άρθρο 46 του Κανονισμού Πρωταθλημάτων όπως αυτό τροποποιήθηκε στην Γ.Σ. της ΕΟΚ της 20.1.96.

ΓΕΝΙΚΑ 

Για κάθε θέμα που θα προκύψει κατά τη διεξαγωγή του τουρνουά και που δεν προβλέπεται από την παρούσα προκήρυξη, καθώς και για κάθε ασάφεια που έχει ανάγκη από διευκρίνιση ή συμπλήρωση αποφασίζει το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΚΑ.Θ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δ.ΝΤΟΥΓΚΟΣ      Κ.ΖΕΙΚΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here