Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας που θα ξεκινήσει το ερχόμενο Σάββατο η Κρύα Βρύση θα δώσει εντός έδρας αγώνα καθώς στο γήπεδο της Διάβας θα υποδεχθεί την ομάδα της Λυγαριάς.
Η Κρύα Βρύση πλέον έχει μπει κι αυτή στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος και το ξεκίνημά της περιλαμβάνει εντός έδρας παιχνίδι.
Βέβαια η συνάντηση μόνο εύκολη δεν θα είναι για την Κρύα Βρύση η οποία όμως θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις αρετές της και τον παράγοντα έδρα για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Ο Απόλλων Λυγαριάς από την άλλη πλευρά πέρυσι είχε κάνει μία πολύ καλή χρονιά και κάτι τέτοιο στοχεύει να κάνει και φέτος, έτσι και δικό του στόχος θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα.