Η Κρύα Βρύση ηττήθηκε στην Λυγαριά 3-0

0
60

Η Κρύα Βρύση γνώρισε την ήττα με 3-0 στο γήπεδο της Λυγαριάς από τον τοπικό Απόλλωνα για την 3η αγωνιστική του β’ ομίλου της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Η Λυγαριά ήταν αρκετά καλή και αξιοποίησε τον παράγοντα έδρα, ενώ η Κρύα Βρύση που από το 35′ έπαιζε με 10 παίκτες προσπάθησε όσο μπορούσε χωρίς όμως να καταφέρει να αποφύγει την ήττα.

Στο 15′ ο Γάκης με ωραία προσπάθεια άνοιξε το σκορ, ενώ στο 20′ από κόρνερ του ίδιου παίκτη ο Χονδρογεωργόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 2-0.

Το 3-0 έγινε στο 30′ ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γ. Στεφάνου, ενώ από το 35′ η Κρύα Βρύση έπαιζε με 10 ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκε ο Χριστοδουλόπουλος καθώς ως τελευταίος της άμυνας ανέτρεψε αντίπαλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΛΥΓΑΡΙΑ (Ν. Κακούσιος): Ζιάγκας, Στεφάνου. Δ, Στεφάνου. Γ, Αντωνίου, Καραλής, Μπελετσιώτης(75’ Σαργιώτης. Γ), Χονδρογεωργόπουλος(75’ Κερασιώτης), Πιρέ, Κοθράς(60’ Λιάκος. Χρ), Γάκης(70’ Παύλου), Οικονόμου(60’ Σαργιώτης. Χρ).

ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ (Γ. Πούλιος): Ζέρβας, Κηρύκος, Χριστοδουλόπουλος, Νάκης, Φάιας (35′ Γιαννάκης), Θ. Λιακόπουλος, Γ. Λιακόπουλος, Φορτούνης (70′ Κορσάρι), Κοντοτόλης (80′ Ζάρρας), Μπουτίνας (80′ Ρουστάι), Σ. Παπαγεωργίου (70′ Σταμούλης).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here