Η νίκη πρωτιάς, το αήττητο που έσπασε και το τυχερό γήπεδο

0
53

Τα Μετέωρα νίκησαν την Κυριακή στο Δενδροχώρι με 1-0 και μία αγωνιστική πριν το τέλος του β’ ομίλου της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας κατέκτησαν την πρώτη θέση.

Τώρα θα πάρουν μέρος στον αγώνα μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή με τον πρώτο του α’ ομίλου την ομάδα των Σαραγίων.

Τα Μετέωρα πέτυχαν κατά την 21η αγωνιστική την σπουδαιότερή τους νίκη, μια νίκη η οποία έδωσε την πρώτη θέση, οι άλλες νίκες έδιναν βαθμούς κι ένα μικρό βήμα κάθε φορά που επιτυγχάνονταν.

Μια νίκη πολλές φορές κρύβει πολλές προεκτάσεις. Πέρα από όσα αναφέραμε παραπάνω αυτή η ήττα για το Δενδροχώρι ήταν η πρώτη του στην έδρα του μετά από αρκετά χρόνια καθώς και πέρυσι στο πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής δεν είχε ηττηθεί στο συγκεκριμένο γήπεδο όπως και φέτος μέχρι την αγωνιστική αυτή.

Επίσης τα Μετέωρα εξασφάλισαν την πρώτη θέση μέσα σε ένα γήπεδο στο οποίο την σεζόν 2008-09 με την τότε νίκη τους είχαν εξασφαλίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος δύο αγωνιστικές πριν το τέλος.

Τα Μετέωρα επίσης είχαν αντίπαλο το Δενδροχώρι τόσο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος την σεζόν 2001-02 όσο και στην αντίστοιχη κατάκτηση της χρονιάς 1996-97. Μάλλον η ομάδα του Δενδροχωρίου φέρνει γούρι στην ομάδα των Μετεώρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here