Η νίκη των Μετεώρων και το γκολ του Παπαευθυμίου αφιερωμένα στον Θώμο

0
137

Τα Μετέωρα νίκησαν με 1-0 την Λυγαριά στην σημερινή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Ο σκόρερ των Μετεώρων και του αγώνα όπως εξελίχθηκε Χρήστος Παπαευθυμίου μόλις σημείωσε το τέρμα της ομάδας του στο 61′ έτρεξε στον πάγκο της ομάδας του να αφιερώσει το γκολ στον Κωνσταντίνο Θώμο ο οποίος ήταν στον πάγκο με πολιτικά και μάλιστα σήκωσε και μία φανέλα με το νούμερο 16 που φορούσε ο άτυχος ποδοσφαιριστής.

Να σημειώσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Θώμος τραυματίστηκε στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Δήμητρα και ο τραυματισμός του αποδείχθηκε πολύ σοβαρός αφού υπέστη ρήξη χιαστών και θ’ απουσιάσει αρκετό διάστημα από τους αγωνιστικούς χώρους.

Τόσο η ομάδα του όσο και ο σκόρερ της συνάντησης του αφιέρωσαν τόσο το γκολ όσο και την νίκη γενικότερα.

Τέτοιες ενέργειες αξίζουν πολλές φορές περισσότερο κι από τις νίκες και τους βαθμούς σε μία ομάδα.

Τα Μετέωρα κάτι ανάλογο είχαν κάνει και στην εκτός έδρας νίκη τους με τον Κεφαλοβρυσιακό όταν τότε είχαν φωτογραφηθεί πριν τον αγώνα κι αφιέρωσαν την τότε νίκη τους στον ποδοσφαιριστή Καλαμαρά που επίσης είχε τραυματιστεί σοβαρά ένα παιχνίδι πριν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here