Η προπονητική σε άλλο επίπεδο στην Αγγλία

0
68

Άλλο επίπεδο στην Αγγλία και πολύ μπροστά ο Πεπ Γκουαρντιόλα και ο Γιούρκγεν Κλοπ! Τι έκαναν; Ο Γκουαρντιόλα προχώρησε στην πρόσληψη τριών… αστροφυσικών τον Γενάρη! Στόχος του; Να βελτιώσει το τμήμα ανάλυσης δεδομένων στη Σίτι, όπως αποκάλυψε η Daily Mail! Τι θα κάνουν οι αστροφυσικοί στο τιμ του Πεπ;

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πρόκειται για τρεις επιστήμονες με σπουδές στην αστροφυσική και στον προγραμματισμό. Σκοπός τους είναι να αναπτύξουν έναν τρόπο τρισδιάστατης καταγραφής των κινήσεων των παικτών σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, και κατ’ επέκταση της ομάδας σαν σύνολο. Στόχος θα είναι με τη συλλογή των δεδομένων αυτών να καταφέρουν να βελτιώσουν τα σημεία στα οποία πάσχει η ομάδα, στον τρόπο ανάπτυξης, την αμυντική λειτουργία και τα στοιχεία στα οποία οι παίκτες φαίνονται να μην αποδίδουν τα αναμενόμενα!
Το ίδιο δημοσίευμα έκανε γνωστό πως η Λίβερπουλ ήταν η πρώτη που προχώρησε σε μια παρόμοια πρόσληψη, βάζοντας στο τιμ της έναν πρωταθλητή στο σκάκι! Στόχος είναι με τα δεδομένα που έχει αποκτήσει από την μελέτη και την εξάσκηση στο σκάκι να μπορέσει να αναλύει, αλλά και συμβουλεύει τον Γιούργκεν Κλοπ στην ανάπτυξη της ομάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here