Θετικός ο Χρήστος Αλμπάνης όσο έπαιξε

0
64

Η ΑΕΚ αντιμετώπισε χθες τον Άρη στον οποίο παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 1-1 ύστερα από μέτρια εμφάνιση. Μάλιστα η ομάδα της Θεσσαλονίκης προηγήθηκε με τον Λάρσον στο 65′, έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ιντέγε και η ΑΕΚ ισοφάρισε με πέναλτι του Μάνταλου που χρειάστηκε και το VAR για να καταλογιστεί στο 81′.

Ο Καλαμπακιώτης ποδοσφαιριστής Χρήστος Αλμπάνης πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή στο 66′ στην θέση του Σιμάο μόλις δηλαδή άνοιξε το σκορ ο Άρης. Έκανε αρκετές προσπάθειες, πήρε πρωτοβουλίες, ενώ στο τέλος είχε κι ένα πολύ καλό σουτ το οποίο πέρασε λίγο άουτ από το δεξί παραθυράκι του Τσιλιγγίρη.

Για την συμμετοχή του και όσο αγωνίστηκε στην ατομική κριτική των παικτών η εφημερίδα Live sport αναφέρει: “Ήταν πιο δραστήριος από τον Ντέλετιτς και η άμυνα του Άρη τον αισθάνθηκε. Δεν είχε όμως καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα να χάσει ευκαιρίες που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί”.

Για τον Χρήστο Αλμπάνη η “ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΩΡΑ” αναφέρει: “Μπήκε στο γήπεδο κεφάτος κι επιτέλους υπήρξε ένας παίκτης από τα εξτρέμ που να πάρει μια προσωπική ενέργεια και να πάει στο ένας με έναν με τους αντίπαλους αμυντικούς. Δεν ολοκλήρωσε σωστά όλες τις πρωτοβουλίες που πήρε. Αλλά τουλάχιστον έδωσε μια πνοή στην επίθεση”.

Ο ίδιος ο Χρήστος Αλμπάνης μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: “Τι να πούμε, τα λόγια είναι περιττά, είμαστε απογοητευμένοι. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο για την εικόνα που εμφάνισε η ομάδα, δεν έχω λόγια. Δεν στέκομαι σε τακτικές, η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε. Πρέπει ο καθένας να αναλογιστεί τις ευθύνες και να προχωρήσουμε. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Η ομάδα έχει χάσει την αυτοπεποίθησή της, αλλά δεν θέλω να προβάλω καμία δικαιολογία”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here