Ικανοποίηση στα Μετέωρα για τον βαθμό στην Καρίτσα

0
47

Τα Μετέωρα κάνοντας μία σχετικά καλή εμφάνιση κατάφεραν και πήραν λευκή ισοπαλία από την ΑΕ Καρίτσας σε παιχνίδι που το έδωσαν εκτός έδρας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η Καλαμπακιώτικη ομάδα παρά το ότι αγωνίστηκε χωρίς τρεις από τους πλέον βασικούς της παίκτες, τον Γεωργάκη, τον Πολυζόπουλος και τον Παπαευθυμίου στάθηκε αρκετά καλά απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου.

Δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να δημιουργήσουν φάσεις στα καρέ τους, ενώ κράτησε μακριά από την εστία κι από θέση βολής τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας, τον Αλεξίου ο οποίος δεν μπόρεσε να απειλήσει σε καμία περίπτωση άμεσα την εστία του Τοπουζλή.

Γενικά στο στρατόπεδο της ομάδας υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση και για τον πολύτιμο βαθμό που κατακτήθηκε όπως επίσης και για το γεγονός πως τα Μετέωρα πλέον μπορούν να καλύπτουν τις απουσίες τους χωρίς να επηρεάζεται η απόδοσή τους.

Πάντως τα Μετέωρα στο παιχνίδι αυτό έδειξαν ότι στην άμυνα ήταν αρκετά συμπαγής κρατώντας μακριά από την εστία τους επιθετικούς των γηπεδούχων δείχνοντας μία διαρκή αλληλοκάλυψη των χώρων έξω από τη μεγάλη τους περιοχή.

Από εδώ και πέρα η προσοχή στρέφεται πλέον στο επόμενο παιχνίδι που είναι με το Νεοχώρι εντός έδρας, ένα παιχνίδι ακόμη κρίσιμο στο οποίο τα Μετέωρα θέλουν απαραίτητα τη νίκη. Πλέον ο στόχος τους είναι να κερδίσουν πάση θυσία όλα τα εντός έδρας ματς κι από εκεί και πέρα στα εκτός έδρας θα κυνηγήσουν ότι καλύτερο μπορέσουν.

Τέλος ένα άλλο στοιχείο που παρατηρήθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕ Καρίτσας είναι πως όσο προχωράει το πρωτάθλημα τα Μετέωρα βελτιώνονται σταδιακά, αλλά σταθερά και πλέον δείχνουν πολύ μεγαλύτερη ομαδικότητα σε σχέση με τον πρώτο γύρο.

Αν μέσα σε όλα αυτά βρουν τον τρόπο να σκοράρουν πιο εύκολα σε σχέση με τον πρώτο γύρο τότε τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here