Καθοριστικοί οι επόμενοι αγώνες για τα Μετέωρα

0
124

Τα Μετέωρα για ένα ακόμη παιγνίδι άφησαν καλές εντυπώσεις, είχαν ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και μάλιστα απέναντι στον πρωτοπόρο του ομίλου, τον Πιερικό το περασμένο Σάββατο, αλλά όλη αυτή την καλή εικόνα δεν μπόρεσαν να την εκμεταλλευτούν και πάλι.

Το καλό είναι πως τα Μετέωρα δείχνουν σταδιακά και καινούργιες αρετές μέσα στο παιγνίδι τους, δείγμα ότι και δουλειά γίνεται στις προπονήσεις, αλλά και ότι οι παίκτες τους σαφώς και αξίζουν περισσότερους από τους 7 βαθμούς που έχουν κατακτήσει μέχρι τώρα.

Το παιγνίδι με τον Πιερικό χάθηκε στις λεπτομέρειες κι από ένα τέρμα που οι ίδιοι οι διαιτητές το αμφισβήτησαν μέχρι να το κατακυρώσουν.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας της Κατερίνης μετά το τέλος του αγώνα έλεγαν πως τα Μετέωρα δεν θα έχουν πρόβλημα και θα μείνουν στην κατηγορία, το ίδιο υποστήριξαν και μία εβδομάδα νωρίτερα οι άνθρωποι του Ηρακλή Λάρισας, το ίδιο έχει γίνει κι από παρατηρητές αγώνων τους που έχουν παρακολουθήσει κι άλλες ομάδες.

Το θέμα είναι όλα αυτά τα καλά λόγια από ανθρώπους του ομίλου θα πρέπει να μετατραπούν και σε βαθμούς μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Τα Μετέωρα μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου θ’ αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Αλμυρό και τον Δία Δίου και εντός έδρας τον ΑΟ Σελλάνων και τον ΑΟ Ποταμιάς. Θα πρέπει στα παιγνίδια αυτά να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Κάθε παιγνίδι πρέπει να το κοιτάξουν ξεχωριστά και να βρουν τρόπους να πάρουν θετικά αποτελέσματα.

Η προετοιμασία για το επόμενο παιγνίδι εξελίσσεται κανονικά και θα ολοκληρωθεί αύριο με την τελευταία προπόνηση της εβδομάδας.

Από το παιγνίδι της Κυριακής στον Αλμυρό θα απουσιάσει ο Παπαευθυμίου που χρωστάει ακόμα δύο αγωνιστικές από την τιμωρία του και ο Γεωργάκης που στο παιγνίδι με τον Πιερικό συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και άρα θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική.

Επίσης στο παιγνίδι της Κυριακής στον πάγκο των Μετεώρων δεν θα βρίσκεται ο προπονητής Νίκος Μανούρας ο οποίος είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή μετά το τέλος του περασμένου αγώνα.

Πολλές φορές όλα αυτά τα προβλήματα αντιστρέφουν την κατάσταση και το κλίμα και βγαίνει σε καλό σε μία ομάδα. Το ίδιο θα προσπαθήσουν να κάνουν και τα Μετέωρα την Κυριακή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here