Και η Θεσσαλονίκη υποψήφια για το final 8 της Ευρωλίγκα

0
9

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, φέρεται να έχει “προχωρημένες” επαφές για να διοργανωθεί το φινάλε της σεζόν και το Final 8 της Euroleague στη συμπρωτεύουσα.

Η Euroleague θέλει να γίνει ένα τουρνουά τον Ιούλιο, ώστε να υπάρξει νικητής στη σεζόν και η Θεσσαλονίκη διεκδικεί τα εν λόγω παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση της φετινής διοργάνωσης στην πόλη. Οι συζητήσεις της δημοτικής αρχής με τους διοργανωτές είναι σε προχωρημένο στάδιο, με στόχο να φιλοξενηθούν τόσο οι έξι αγωνιστικές που υπολείπονται για την κανονική περίοδο, όσο και το final 8.

Σύμφωνα με τις έως τώρα συζητήσεις, οι αγώνες μπορούν να γίνουν στα γήπεδα «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο» και στο κλειστό της Πυλαίας, κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς φιλάθλους, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Ο δήμος Θεσσαλονίκης είναι στη φάση κατάρτισης φακέλου για τη διεκδίκηση της Euroleague, μαζί με άλλες πόλεις, και επιχειρεί να εκμεταλλευτεί τα πλεονεκτήματα που είναι οι μικρές αποστάσεις, η επάρκεια σε ξενοδοχεία (αναμένονται 15.000 διανυκτερεύσεις), ο μειωμένος αριθμός κρουσμάτων από τον κορονοϊό και η ιστορία της Θεσσαλονίκης στο χώρο του μπάσκετ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here