Καλή η εικόνα της Κ16 των Μετεώρων ως την στιγμή της διακοπής

0
62

Η Κ16 των Μετεώρων φέτος ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια, αρκετά ανανεωμένη και με νέο προπονητή τον Χρήστο Αυγέρο και μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος είχε αφήσει αρκετά καλά δείγματα.

Βρίσκονταν στην 6η θέση της βαθμολογίας, ενώ σίγουρα θα μπορούσε να ήταν ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία. Αλλά κάθε νέα προσπάθεια θέλει αρκετή υπομονή κι επιμονή για να αποδώσει και ειδικά όταν μιλάμε για τμήματα υποδομής.

Το σημαντικότερο απ’ όλα ήταν ότι σταδιακά έδειχνε αρκετά βελτιωμένη κι αν ενδιαφερόταν περισσότερο για τα αποτελέσματα η βαθμολογική της συγκομιδή θα ήταν πολύ καλύτερη.

Πάντως τα παιδιά της ομάδας όταν αντιμετώπισαν ανδρικές ομάδες σε φιλικά παιχνίδια έδειξαν πολύ καλά δείγματα κι αυτό είναι ακόμα πιο ελπιδοφόρο.

Ας δώσουμε το λόγο και στον προπονητή της Κ16 των Μετεώρων τον Χρήστο Αυγέρο ο οποίος μας δήλωσε τα εξής: “Ξεκινήσαμε φέτος μια πολύ δύσκολη προσπάθεια η οποία από την αρχή ήταν δύσκολη, αλλά αν συνεχιστεί με το καλό στη συνέχεια και στο ίδιο πλαίσιο θα έχουμε καλά αποτελέσματα σε βάθος χρόνου. Το σημαντικότερο που πετύχαμε ήταν η ομάδα να βελτιώνεται συνεχώς και να εξελίσσεται. Φέτος δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί η χρονιά πλέον, αλλά αν η ομάδα μείνει ίδια την επόμενη σεζόν θα είναι έτοιμη για ακόμη καλύτερα πράγματα”.

Ας θυμηθούμε τα παιχνίδια και τα αποτελέσματα που είχε η Κ16 των Μετεώρων ως την στιγμή της διακοπής του πρωταθλήματος. Άλλωστε το sportskalampaka είχε την τύχη να παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια. Σε παρένθεση οι σκόρερ των Μετεώρων ανά παιχνίδι.

 1. Μετέωρα-Ακαδημία 1 2-0 (Παπαγεωργίου (2))
 2. Πυργετός-Μετέωρα 0-9 (Γρηγορίου (5), Παπαγεωργίου (2), Τσιάμης (2))
 3. Μετέωρα-ΑΟ Τρίκαλα 0-0
 4. Μετέωρα-Άγιος Οικουμένιος 4-1 (Τσάμης, Σινάνης, Γρηγορίου, Τσουρβάκας)
 5. Πύργος-Μετέωρα 6-0
 6. Μετέωρα-Πετρωτό 4-1 (Ράτζας, Παπαγεωργίου, Γρηγορίου (2))
 7. Δήμητρα Α’-Μετέωρα 3-0
 8. Μετέωρα-ΑΕΤ 7-1 (Γρηγορίου (2), Σιαμουρέλης, Σινάνης, Τζανόπουλος, Τσιάμης, Νιαβής)
 9. Δήμητρα Β’-Μετέωρα 2-1 (Λιακόπουλος)
 10. Ακαδημία 1-Μετέωρα 2-0
 11. Μετέωρα-Πυργετός 6-0 (Τζανόπουλος, Τσουρβάκας (2), Γρηγορίου, Νιαβής, Μπαλογιάννης)
 12. ΑΟ Τρίκαλα-Μετέωρα 3-0

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here