Κοσμοσυρροή στο τουρνουά της Ακαδημίας των Μετεώρων

0
132

Σήμερα Σάββατο το πρωί στα βοηθητικά γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου “Βασίλης Καρακίτσιος” της Καλαμπάκας πραγματοποιήθηκε ένα πολύ ενδιαφέρουν φιλικό τουρνουά ποδοσφαίρου μεταξύ των Ακαδημιών των Μετεώρων και της Δήμητρας/Απόλλωνα.

Ο καιρός σήμερα ήταν καθαρά ανοιξιάτικος και φυσικά έκανε το Στάδιο της πόλης ακόμη πιο προσβάσιμο και πραγματικά ο κόσμος που παρακολούθησε τα παιχνίδια του τουρνουά ήταν παρά πολύς.

Η Ακαδημία των Μετεώρων ήταν άξια οικοδεσπότης με τον υπεύθυνό της Γιώργο Αλμπάνη να βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες στο Στάδιο για να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους.

Αυτό ήταν το τέταρτο τουρνουά για την φετινή περίοδο που συμμετείχε η Ακαδημία των Μετεώρων η οποία προσπαθεί να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα που έχουν εμφανιστεί λόγω του κορωνοϊού τα τελευταία δύο χρόνια και να συνεχίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της προσδοκώντας να αυξάνει συνεχώς τα μέλη της.

Η παρουσία λοιπών όλων αυτών των φιλάθλων δίνει κουράγιο και δύναμη στους ανθρώπους της Ακαδημίας των Μετεώρων να συνεχίζουν το δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει.

Μια ομάδα όταν καταφέρνει να έχει ισχυρή Ακαδημία θα έχει πάντα τόσο παρόν όσο και μέλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here