Κρύα Βρύση και Καστράκι έμειναν στην λευκή ισοπαλία

0
172

Ύστερα από ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Διάβας η Κρύα Βρύση και το Καστράκι έμειναν στην λευκή ισοπαλία.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν αρκετά για να κάνουν ένα καλό παιχνίδι και σίγουρα οι τεχνικές ηγεσίες των δύο ομάδων σημείωσαν αρκετά πράγματα προς ανάλυση.

Την υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα την είχε η ομάδα του Καστρακίου η οποία δεν κατάφερε να βρει τις κατάλληλες επιθετικές λύσεις ώστε να την μετουσιώσει σε γκολ.

Η Κρύα Βρύση με αμυντική κυρίως τακτική προσπάθησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις και είχε και δοκάρι στο πρώτο μέρος ύστερα από φάουλ.

Το Καστράκι απείλησε με τον Σόνι στο 5′ το σουτ του οποίου απόκρουσε ο Μαλακασιώτης, με τον Β. Αλμπάνη στο 10′ ο οποίος σούταρε λίγο άουτ και με τον Σ. Αλμπάνη στο 15′ όταν και πάλι ο γκολκήπερ της Κρύας Βρύσης είχε την λύση.

Στο 30′ φάουλ του Κουβελά βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος στο 77′ σουτ του Μ. Τάτσιου απόκρουσε ο Καλούδης, προσπάθεια του Ε. Μπαούτη σταμάτησε στον Μαλακασιώτη και στο 81′ ο Παπαχρήστος από πλάγια μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά ο Μαλακασιώτης απόκρουσε σωτήρια.

Διαιτητής ήταν ο Κοντίνος με βοηθούς τους Αβραάμ και Μαργιόλη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ (Δ. Αγγέλης-Χ. Λάιος): Μαλακασιώτης, Α. Μπαούτης (89′ Τάτσιος), Π. Τάτσιος (89′ Ε. Γιάννης), Νάκης (89′ Μπασιούρας), Σιούτας, Μερτσιώτης (89′ Ρουστάι), Μ. Τάτσιος (82′ Κυρίτσης), Γιαννάκης (63′ Τάσιος), Πούλιος (83′ Μπουτίνας), Κουβελάς (50′ Β. Παππάς), Γ. Λιακόπουλος (78′ Αδάμος),

ΚΑΣΤΡΑΚΙ (Θ. Καραγιάννης-Λ. Σακελλαρίδης): Υφαντής (46′ Καλούδης), Σιαμουρέλης (46′ Κορσάρι), Μπαρμπαρούσης, Γιάννης, Γρηγορίου (89′ Χουτέας), Β. Αλμπάνης (89′ Κρίτσας), Σ. Αλμπάνης (89′ Πλακιάς), Μπαούτης (89′ Κόκκας), Σόνι (74′ Παπαχρήστος), Σαμούτης, Ν. Μπαλογιάννης (46′ Μπλούτσος).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here