Κύπελλο Ελλάδος: ο Παναιτωλικός έφερε 2-2 με την Καλλιθέα και προκρίθηκε στους 8

0
23

Ο Παναιτωλικός προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αποκλείοντας την Καλλιθέα στη φάση των «16». Μετά το 3-2 στο Αγρίνιο οι Στερεοελλαδίτες έφυγαν ισόπαλοι (2-2) από το «Ελ Πάσο», δίνοντας ραντεβού στους «8» με το νικητή της σειράς ΟΦΗ-Κηφισιά.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη αιφνιδίασε απόλυτα τους γηπεδούχους προηγούμενη με 2-0 μόλις στο 12ο λεπτό. Το σκορ άνοιξε στο 7΄ με κεφαλιά του Μπρούνο Ντουάρτε από φάουλ του Λιάβα, για να διπλασιάσει στο 12΄ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ ο Χουάνπι.

Έκτοτε τα «Καναρίνια», που έπαιξαν με αρκετές αλλαγές, προσπάθησαν να διαχειριστούν την κατάσταση που διαμορφώθηκε δίνοντας την μπάλα στην Καλλιθέα, η οποία κατάφερε να μειώσει πριν από το ημίχρονο με ωραία κεφαλιά του Λουκίνα στο 36΄.

Τελικά οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να φτάσουν στην ισοφάριση με ωραίο βολέ του Τόρες στο 90΄+1, λίγο αργότερα αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας Βοσνιάδης που ανέτρεψε τον Καρέλη και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Παναιτωλικό να φεύγει από την Αθήνα με την πρόκριση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here