Κώστας Τεγούσης: “Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας”

0
68

Ο Κώστας Τεγούσης είναι από τις σταθερούς παίκτες του ΑΟ Τρίκαλα σε απόδοση μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Μιλώντας στην «Λέσχη 97,6» δεν έκρυψε την επιθυμία του να πανηγυρίσει στο τέλος της σεζόν με τον ΑΟΤ την επιτυχία της ανόδου. Από την άλλη αναγνώρισε ότι για να γίνουν όλα αυτά χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια.

Για τον αγώνα με την Βέροια τόνισε την ανάγκη στήριξης του κόσμου. «Είμαστε σε μια ομάδα όπου οι φίλαθλοι βρίσκονται κοντά μας, μπορεί όμως να γίνουν τα πράγματα ακόμη πιο δυναμικά και γι’ αυτό κάνουμε κάλεσμα σε όλους. Το παιχνίδι με την Βέροια είναι και αυτό ένα ντέρμπι, όπου θα πρέπει να κάνουμε όλοι μας όσο το δυνατόν καλύτερα την δουλειά μας».

Από εκεί και πέρα ο ικανός ποδοσφαιριστής προχώρησε σε εκτίμηση του πρωταθλήματος. «Νομίζω ότι η Φούτμπολ Λιγκ είναι πιο ισχυρό ως πρωτάθλημα από την Σούπερ Λιγκ 2 και αυτό φαίνεται και στον βαθμολογικό πίνακα. Κάθε αγώνας είναι και μια μάχη. Εκτιμώ ότι οι στόχοι που θα έχει κάθε ομάδα θα φανεί με την βαθμολογική συγκομιδή μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Για το λόγο αυτό και εμείς πιστεύω ότι θα ανεβάσουμε στροφές, ώστε να είμαστε σε κάθε αγώνα και πιο βελτιωμένοι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here