Λευτέρης Αβραμόπουλος: “ευχαριστώ όσους συμμετείχαν στο “PENNY MARATHON”

0
17

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Λευτέρης Αβραμόπουλος ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στο PENNY MARATHON και ειδικά τα παιδιά της οργανωτικής επιτροπής:

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Σήμερα η Καλαμπάκα φόρεσε τα γιορτινά της και οι άνθρωποί της απέδειξαν πόσο φιλόξενοι είναι όχι μόνο προς τους επισκέπτες της, αλλά και στα ίδια τα αδέσποτα ζωάκια τα οποία ζητούν ένα χάδι, λίγη τροφή και νερό από εμάς. Αναζητούν ένα χώρο για να ζήσουν κι αυτά…
Η μαζική συμμετοχή στον Penny Marathon, μια εκδήλωση παγκοσμίου βεληνεκούς που λαμβάνει χώρα την ίδια μέρα και ώρες σε δεκάδες μικρές και μεγάλες πόλεις του κόσμου, επιβεβαιώνει αυτό που πάντα λέγαμε, ότι μπορούμε να φέρουμε την Καλαμπάκα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Μέσα από εθελοντικές δράσεις συμμετέχουμε και αλλάζουμε την πόλη μας. Στείλαμε για άλλη μια φορά μήνυμα σήμερα ότι… ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους συμμετείχαν στη σημερινή μας δράση και ιδιαίτερα τα παιδιά της οργανωτικής επιτροπής, χωρίς τη συμβολή των οποίων δεν θα πετυχαίναμε τίποτα.
Το μέλλον είναι στα χέρια μας.
Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Συνεχίζουμε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here