Λεωνίδας Σακελλαρίδης: “σκοπός είναι να αφήσουμε κάτι καλό στο τέλος της χρονιάς”

0
204

Το Καστράκι κάνοντας μία αρκετά καλή πορεία κατά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας σημειώνοντας 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Και μάλιστα σε μία χρονιά στην οποία μέχρι τώρα δεν χρησιμοποιεί το δικό του γήπεδο λόγω εργασιών και φιλοξενείται στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμπάκας όπου δίνει και τα εντός έδρας παιχνίδια του.

Ο προπονητής του, Λεωνίδας Σακελλαρίδης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο sportskalampaka σήμερα αναλύει την πορεία της ομάδας κατά τον πρώτο γύρο, ενώ κάνει και αναφορά για τους στόχους και τις βλέψεις του Καστρακίου στον επερχόμενο δεύτερο γύρο.

Αναλυτικά η συνέντευξη που μας παραχώρησε:

Είσαι ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδας κατά τον πρώτο γύρο;

Σε γενικές γραμμές ναι, αλλά υπάρχει πάντα το καλύτερο. Το καλύτερο βέβαια μέσα στο μέτρο του εφικτού. Κι αυτό καθορίζεται από διάφορους παράγοντες όπως το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, η έδρα, που εμείς δυστυχώς δεν έχουμε δικό μας γήπεδο ακόμη, η δυναμικότητα των αντιπάλων και άλλα. Είμαστε πολύ κοντά βαθμολογικά στις ομάδες που είναι στην κορυφή της βαθμολογίας οπότε αυτό είναι από μόνο του ένα κίνητρο για να κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

 Η ομάδα θεωρείς ότι έχει φτάσει στο pick της απόδοσής της, ή υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης;

Περιθώρια βελτίωσης πάντα υπάρχουν. Οι καλές ομάδες χαρακτηρίζονται από τη σταθερότητα και τη βελτίωση που μπορεί να έχουν μέσα στη σεζόν κι εμείς θεωρώ ότι είμαστε μια καλή ομάδα στην κατηγορία μας. Είχαμε κάποιους τραυματισμούς παικτών και η επάνοδο τους θα μας βοηθήσει να γίνουμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί. Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε κι άλλο γιατί υπάρχει η διάθεση και η συμμετοχή για να γίνει αυτό. Δουλεύουμε τόσο σε τεχνικό και αγωνιστικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο για την περαιτέρω βελτίωση μας. Απαντώντας λοιπόν στην ερώτηση σου θα πω πως εγώ προσωπικά περιμένω πως κάθε μέρα που περνάει θα ήμαστε καλύτεροι.

Το πρωτάθλημα στον β’ όμιλο στον οποίο συμμετέχετε πως θα το χαρακτήριζες και πως πιστεύεις ότι θα εξελιχθεί στο δεύτερο γύρο;

Είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα με εξαιρετικές ομάδες και κατά συνέπεια ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Το ίδιο ενδιαφέρον θα έχει και ο δεύτερος γύρος. Όσο αφορά το φινάλε και την ανάδειξη της πρώτης ομάδας σαφώς και έχουν το προβάδισμα οι δύο πρώτες της βαθμολογίας, τα Μετέωρα και ο Πορταϊκός, αλλά κι εμείς είμαστε πολύ κοντά και διεκδικούμε με αξιώσεις την πρώτη θέση, όπως επίσης και το Κεφαλόβρυσο. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνέχεια του πρωταθλήματος και πιστεύω πως θα αφήσει ικανοποιημένους όσους φίλους παρακολουθούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην περιοχή μας.

Τι να περιμένουν οι φίλοι της ομάδας από το Καστράκι στον δεύτερο γύρο;

Θα πω πρώτα ότι όλη η ομάδα περιμένει τους φίλους της να συνεχίσουν να μας στηρίζουν και να είναι κοντά μας. Η παρουσία τους στα παιχνίδια μας, μας δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση, χαρά και δύναμη. Εμείς από τη μεριά μας υποσχόμαστε πως θα δίνουμε το καλύτερο που μπορούμε μέσα στο γήπεδο. Οπότε αυτό που να περιμένουν είναι πάθος και αξιοπρέπεια στο παιχνίδι μας.

Εσύ προσωπικά με τι θα είναι ευχαριστημένος στο τέλος του πρωταθλήματος;

Θα μπορούσα να απαντήσω και να κλείσω εκεί, πως θα ήμουν ευχαριστημένος αν τερματίζαμε πρώτοι και αν κατακτούσαμε στη συνέχεια και το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η μία παράμετρος,η μία επιθυμία μου. Υπάρχουν και άλλοι παράμετροι που θα με άφηναν ικανοποιημένο. Όπως η βελτίωση, η αγωνιστική βελτίωση, των νεαρών παικτών που υπάρχουν στην ομάδα. Όπως το τι θα μείνει στο τέλος της σεζόν πίσω μας, το τι θ’ αφήσουμε πίσω μας. Η φήμη που ακολουθεί μια ομάδα είναι πολύ σημαντική κι εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να συντηρήσουμε το καλό όνομα της ομάδας.

Ποιο ήταν κατά την γνώμη σου το καλύτερο παιχνίδι της ομάδας σου κατά τον πρώτο γύρο;

Χωρίς πολύ σκέψη το παιχνίδι με το Κεφαλόβρυσο. Θεωρώ ότι παρά το μη νικηφόρο αποτέλεσμα, είχαμε έρθει ισοπαλία 2-2, παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα. Θα μου επιτρέψεις να κάνω κατάχρηση εδώ και να αναφερθώ και σ’ ένα ακόμη παιχνίδι με το Πρίνος. Κι εκεί θεωρώ πως παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και μάλιστα είχαμε πολλά θέματα τραυματισμών έτσι ώστε να αναγκαστώ να χρησιμοποιήσω τον έταιρο τερματοφύλακα της ομάδας σαν σέντερ φορ λόγω έλλειψης παικτών ο οποίος μάλιστα είχε εξαιρετική απόδοση. Αυτοί οι λόγοι καθιστούν κι αυτό το παιχνίδι ιδιαίτερο.

sportskalampaka.gr (Παναγιώτης Στάλιας)

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here