Μετέωρα-Αστέρας Σταυρού: δηλώσεις προπονητών και ποδοσφαιριστών

0
69

Αμέσως μετά το παιχνίδι ανάμεσα στα Μετέωρα και τον Αστέρα Σταυρού ακολούθησε η συνέντευξη τύπου όπου οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων μίλησαν για το παιχνίδι.

Αναλυτικά δήλωσαν τα εξής:

Π. Καραΐσκος (Προπ. Αστέρα Σταυρού):” Ήταν το πρώτο παιχνίδι της διαδικασίας των μπαράζ και στο πρώτο παιχνίδι υπάρχει άγχος υπάρχει και το άγνωστο το τι θα αντιμετωπίσουμε μέχρι να μάθουμε τις ομάδες, τα παιχνίδια είναι διαφορετικά δεν έχουν καμία σχέση με τα παιχνίδια της κατηγορίας μας αφού εδώ όλοι είναι πρωταθλητές. Συγχαρητήρια στην ομάδα των Μετεώρων, είχε πολλές ευκαιρίες κι άξιζε την νίκη. Εμείς προσπαθήσαμε προς το τέλος να πιέσουμε και να κλέψουμε το παιχνίδι, γιατί αν σκοράραμε και κερδίζαμε θα το κλέβαμε από μία καλύτερη ομάδα. Θέλω να ευχηθώ στα Μετέωρα και στον συνάδελφο καλή συνέχεια στους αγώνες. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα των Μετεώρων για την άψογη φιλοξενία που μας επιφύλαξε”.

Ν. Αγγελάκης (Προπ. Μετεώρων): “Να ευχαριστήσω τον αντίπαλο προπονητή για τα καλά του λόγια και να ευχηθώ καλή συνέχεια. Εμείς είμαστε ερασιτεχνική ομάδα, αλλά αυτά τα παιχνίδια είναι άλλου επιπέδου. Θεωρώ ότι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού το αγγίξαμε αυτό το επίπεδο δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και να κερδίζαμε το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς πέσαμε πάνω σ’ ένα εξαίρετο τερματοφύλακα. Τα Μετέωρα έχουν νεανικό σύνολο και τέτοια παιχνίδια έτσι θα τα αντιμετωπίζει ώστε να τα κερδίζει και να αναδείξουμε παίκτες μέσα από την ομάδα. Σήμερα δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, αλλά στην συνέχεια μέσα από την δουλειά και την προπόνηση εύχομαι να ανταποκριθούμε και να ανεβούμε στην Γ’ Εθνική”.

Β. Ευαγγελόπουλος (Ποδ. Αστέρα): “Συμφωνώ με τον προπονητή μου, αυτά τα παιχνίδια είναι διαφορετικά και δεν έχουν σχέση με ότι κάναμε πριν. Ήρθαμε να παίξουμε με μία άγνωστη ομάδα για την οποία ξέραμε λίγα πράγματα. Μπήκαμε λίγο αναγνωριστικά δεν καταφέραμε όμως να κάνουμε το παιχνίδι μας, ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και είχε ευκαιρίες για να κερδίσει, αλλά ότι παίρνεις σε κάθε αγώνα στην διαδικασία αυτή σίγουρα είναι θετικό.”

Γ. Γερεντές (Ποδ. Μετεώρων): “Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, αλλά και στους αντιπάλους για το σημερινό παιχνίδι. Η ομάδα μου είχε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε και δεν πήραμε τη νίκη παρά το ότι το αξίζαμε αλλά πέσαμε πάνω σ’ ένα εντυπωσιακό τερματοφύλακα. Τώρα αυτό που θα κάνουμε εμείς είναι να δουλέψουμε για το επόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με το Κιλελέρ στο οποίο θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here