Μετέωρα-Βαλτινό 2-1: στον απόηχο του αγώνα

0
50

Τα Μετέωρα ουσιαστικά πέτυχαν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη το περασμένο Σάββατο απέναντι στο Βαλτινό με 2-1.

Και την αναφέρουμε ως πρώτη νίκη καθώς στο προηγούμενο παιχνίδι είχαν παραχωρήσει ισοπαλία στην Αγία Μονή με 1-1, ενώ αυτό το παιχνίδι που θεωρείται κερδισμένο με τους Παραληθαίους, ήταν άνευ αγώνα.

Άρα εντελώς αγωνιστικά αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας νίκη για την Καλαμπακιώτικη ομάδα.

Τι καινούργιο έδειξαν τα Μετέωρα στο παιχνίδι αυτό; Δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, ίσως περισσότερες απ’ όλα συνολικά τα προηγούμενα παιχνίδια.

Επίσης σκόραρε ο Βασίλης Αλμπάνης στον οποίο σαφώς και ποντάρουν και στον τομέα του σκοραρίσματος, αφού κάθε χρόνο συνήθως στην κατηγορία αυτή πετύχαινε διψήφιο αριθμό τερμάτων.

Βέβαια εδώ να αναφέρουμε ότι τα 6 γκολ που έχουν σημειώσει τα Μετέωρα ως τώρα τα έχουν σημειώσει 3 παίκτες, οι Σταύρος Αλμπάνης, Λευτέρης Μπαούτης και Βασίλης Αλμπάνης όλοι από δύο τέρματα.

Τα Μετέωρα απέναντι στο Βαλτινό έκαναν καλή εμφάνιση, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και ο Γκόβαρης που είναι αμυντικός είχε πάνω από 3 τελικές προσπάθειες.

Από εκεί και πέρα ένα ακόμη συμπέρασμα που βγαίνει από αυτό το παιχνίδι είναι ότι όσο καλή εμφάνιση και να κάνουν τα Μετέωρα χρειάζεται πάντα να δίνουν το κάτι παραπάνω καθώς στο τέλος κέρδισαν 2-1, άρα δηλαδή μ’ ένα ρευστό σκορ.

Το τεχνικό επιτελείο των Μετεώρων ψάχνεται συνεχώς ώστε να κάνει την ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερη από αγωνιστική σε αγωνιστική κι αυτό είναι το ζητούμενο για κάθε ομάδα, από παιχνίδι σε παιχνίδι δηλαδή να βγάζει πρόοδο. Μόνο έτσι θα φτάσει να πετύχει υψηλούς στόχους.

Επίσης στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής τα Μετέωρα κατάφεραν να βγάλουν κι αρκετές φάσεις από τις πτέρυγες κάτι που δεν είχαν κάνει στα προηγούμενα παιχνίδια κι αυτό φυσικό συνεπάγεται στην όλη βελτίωση της εικόνας τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here