Μετέωρα-Εορδαϊκός: η συνέντευξη τύπου, τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές

0
62

Τα Μετέωρα με τον Εορδαϊκό έφεραν 0-0 σε παιχνίδι που έγινε στο Στάδιο Καλαμπάκας για την 5η αγωνιστική του 4ου ομίλου του ειδικού πρωταθλήματος προβιβασμού.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε η συνέντευξη τύπου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν οι πρωταγωνιστές του αγώνα:

Κ. ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ (Πρ. Εορδαϊκού): “Συγχαρητήρια στους παίκτες για την πολύ δύσκολη προσπάθεια που έκαναν μέσα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, εμείς είχαμε αρκετά προβλήματα καθώς είχαμε πρόσφατα και παίκτη μας με χιαστό. Πιστεύω ότι δεν χάθηκε τίποτα και όλα θα κριθούν στις τελευταίες αγωνιστικές. Θέλω να ευχαριστήσω τα Μετέωρα για την άψογη φιλοξενία τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο όσο κι εκτός και καλή συνέχεια και πάνω απ’ όλα υγεία. Για το παιχνίδι ήταν δυνατό, δεν παίχθηκε και τόσο καλό ποδόσφαιρο, είχαμε κι εμείς, αλλά και τα Μετέωρα ευκαιρίες, πιστεύω στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν ένα κλικ παραπάνω. Μπορούσαν και τα Μετέωρα να πάρουν το παιχνίδι, τέλος του αγώνα, όλα καλά, υγεία και τίποτ’ άλλο”.

Γ. ΛΟΥΛΕΣ (Πρ. Μετεώρων): “Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν μέσα σε δύσκολες συνθήκες. Εμείς προσπαθήσαμε αρκετά, μας έλειψε όμως το γκολ, ήμαστε ευχαριστημένοι γιατί ότι σχεδιάσαμε μας βγήκε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά μας έλειψε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο εξαιτίας του ότι πιέζαμε ψηλά σε όλο το πρώτο ημίχρονο, οι δυνάμεις κάπου μας άφησαν, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο δεν σκοράραμε στις καλές μας στιγμές και δεν νικήσαμε. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο, έχει τα πάνω και τα κάτω, αλλά αφού ήμαστε όλοι υγιείς αυτό μετράει.”

ΑΙΜ. ΧΙΜΟΛΑΡΙ (Ποδ. Εορδαϊκού):” Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ο αντίπαλος ήταν αρκετά δυνατός, παλέψαμε όμως, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε αν και το θέλαμε! Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, απομένουν δύο κρίσιμα παιχνίδια και σ’ αυτά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτά που θα μας δώσουν την άνοδο στην Γ’ Εθνική.”

ΘΕΟΔ. ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ (Ποδ. Μετεώρων): “Παρά την καλή εμφάνιση που κάναμε και τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν μας βγήκαν οι φάσεις στην κατάληξη και πάμε τώρα να παίξουμε ένα τελευταίο παιχνίδι στον οποίο θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την εμφάνισή του και του εύχομαι να εκπληρώσει τους στόχους του. Όσο για εμάς θα προσπαθήσουμε στο τελευταίο παιχνίδι να κάνουμε κάτι καλό, τόσο στο πρώτο παιχνίδι των μπαράζ όσο και σήμερα η εμφάνισή μας ήταν καλή, αλλά δεν μπορέσουμε να πετύχουμε κάποια νίκη και θα το προσπαθήσουμε στο τελευταίο ματς”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here