Με λιγότερες ομάδες τα ερασιτεχνικά τοπικά πρωταθλήματα; Τι θα γίνει με το κύπελλο

0
80

Ο γραμματέας της ΕΠΣ Τρικάλων Στέφανος Παιδής μίλησε σήμερα το πρωί στην αθλητική εκπομπή του FM 100 “Στα Γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει» για την κατάσταση στο ερασιτεχνικό και το μέλλον των πρωταθλημάτων.

Εξέφρασε την ανησυχία του για το πόσες ομάδες θα λάβουν μέρος του χρόνου στα πρωταθλήματα: «Είχαμε ήδη πολλές απώλειες ομάδων την σεζόν που μας πέρασε και τα μηνύματα για την νέα σεζόν είναι πολύ ανησυχητικά. Αν οι ομάδες δεν λάβουν την επιδότηση των 2.000 € η καθεμιά ώστε να μπορούν να καλύψουν κάποια έξοδα πολύ φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν αρκετοί με δεδομένο ότι η οικονομική κρίση έχει πλήξει τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που παραδοσιακά βοηθούσαν τις ερασιτεχνικές ομάδες».

Ο Στέφανος Παιδής είπε πως σε μία τέτοια περίπτωση ίσως επανεξεταστεί η αναπροσαρμογή των πρωταθλημάτων με έναν όμιλο ανά κατηγορία.

Όσον αφορά την επικύρωση των βαθμολογιών τόνισε: «Ο πρόεδρος Θανάσης Μπουτζιώλης εξετάζει σχολαστικά όλα τα παιχνίδια και τα πρωταθλήματα αλλά οι τελικές αποφάσεις για το ποιοι ανεβαίνουν και το ποιοι πέφτουν θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις στην Γ΄ Εθνική και την τύχη των Μετεώρων και του Διγενή».

Τέλος όσον αφορά το κύπελλο είπε: «Δεν θα αναδειχτεί κυπελλούχος φέτος. Θα αναδειχτεί εκπρόσωπος για το Πανελλήνιο κύπελλο. Ενδεχομένως κάποιος από τους δύο φιναλίστ (Διγενής και Μεγάλα Καλύβια) να πει ότι δεν ενδιαφέρεται οπότε αυτομάτως θα επιλεγεί ο άλλος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here