Με τα νέα αποκτήματα προπονήθηκαν τα Μετέωρα

0
161

Τα Μετέωρα έκαναν σήμερα την τελευταία τους προπόνηση πριν από το πολύ κρίσιμο Κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα της Αταλάντης που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο “Βασίλης Καρακίτσιος”.

Στην προπόνηση πήραν κανονικά μέρος και οι νέοι παίκτες, ο Νίκος Σαμούτης που συμμετέχει εδώ και δύο εβδομάδες, αλλά και ο Κώστας Ρόμπος ο οποίος κι αυτός από την Τετάρτη συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας με την μεταγραφή του να ολοκληρώνεται χθες.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάσταση οι οποίες έγιναν στο βοηθητικό του Σταδίου και στη συνέχεια για τις ασκήσεις τακτικής το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές πέρασαν στο κυρίως Στάδιο.

Η προπόνηση έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα με τους παίκτες πλέον να δείχνουν μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στις κινήσεις τους και να έχουν καταλάβει ότι τα βαθμολογικά περιθώρια έχουν στενέψει και την Κυριακή υπάρχει μόνο η νίκη και τίποτε άλλο.

Ο Νίκος Μανούρας έδειξε κάποιες από τις σκέψεις του για το Κυριακάτικο παιχνίδι, όσον αφορά με τον τρόπο που θέλει να αγωνιστεί η ομάδα του. Βέβαια υπήρξε κι ένα απρόοπτο με τον Γεωργάκη ο οποίος χτύπησε σε μία κόντρα με συμπαίκτη του στο γόνατο και τίθεται αμφίβολη η συμμετοχή του για το παιχνίδι της Κυριακής. Οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή.

Τώρα όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα μία μεταγραφή, ίσως την ερχόμενη εβδομάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here