Μουντιάλ 2022: το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Ant1

0
12

Πλέον μας χωρίζουν 111 ημέρες από το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός της τετραετίας, που για έναν μήνα θα καθηλώσει μπροστά στην τηλεόραση δισεκατομμύρια φιλάθλους. Στην Ελλάδα, ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει ζωντανά και αποκλειστικά τους 64 αγώνες του Μουντιάλ και σήμερα έγινε γνωστό πώς θα «μοιραστούν» τα παιχνίδια μεταξύ free to air και συνδρομητικής. Στην «ανοιχτή» συχνότητα όλα τα παιχνίδια από τα προημιτελικά μέχρι και τον τελικό.

Τα 12 από τα 16 νοκ άουτ παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα μεταδοθούν από τον ΑΝΤ1 TV, όπου κάθε συσκευή θα έχει πρόσβαση σε αυτά χωρίς καμία χρέωση. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται τα τέσσερα από τα οκτώ παιχνίδια της φάσης των «16» που θα αρχίσουν στις 9 το βράδυ και όλοι οι αγώνες από τους προημιτελικούς μέχρι και τον τελικό που θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στις 5 το απόγευμα ώρα Ελλάδας.

O ANT1+ θα μεταδώσει όλα τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν στις 12:00 και στις 15:00, θα έχει πολλά παιχνίδια από τη φάση των ομίλων με (28 μεταδόσεις) καθώς και τέσσερις απογευματινούς αγώνες (17:00) στη φάση των «16».
Η τελετή έναρξης και το Game 1 του Μουντιάλ, Κατάρ-Εκουαδόρ, θα μεταδοθούν ζωντανά από την ελεύθερη συχνότητα του ΑΝΤ TV στις 21 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here