Μπαράζ ανόδου Γ’ Εθνικής: βγαίνουν ένας-ένας οι αντίπαλοι του τοπικού πρωταθλητή

0
104

Το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας φτάνει στο τέλος του καθώς απομένει μία αγωνιστική για να τελειώσουν και οι δύο όμιλοι της ΕΠΣ Τρικάλων.

Ήδη οι δύο πρώτες ομάδες έχουν αναδειχθεί τα Σαράγια και τα Μετέωρα που θα δώσουν αγώνα μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή και την συμμετοχή τους στα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής.

Ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Τρικάλων έχει τοποθετηθεί στον 4ο όμιλο με τους εξής αντιπάλους: ΕΠΣ Κοζάνης, ΕΠΣ Καρδίτσας, ΕΠΣ Φθιώτιδας, ΕΠΣ Θεσσαλίας, ΕΠΣ Λάρισας, ΕΠΣ Γρεβενών.

Από τον όμιλο των 7 ομάδων οι 3 πρώτες ομάδες θα πάρουν την άνοδο για την Γ’ Εθνική αφού δώσουν 3 εντός έδρας ματς και 3 εκτός έδρας.

Από την ΕΠΣ Γρεβενών η ομάδα δεν θα πάρει μέρος.

Ας δούμε απ’ όλες τις Ενώσεις ποιοι θα είναι οι πρωταθλητές:

ΕΠΣ Τρικάλων: Μετέωρα ή Σαράγια

ΕΠΣ Κοζάνης: μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος ο Εορδαϊκός έχει 71 βαθμούς και ο Μακεδονιός Σιάτιστας 69. Την τελευταία αγωνιστική ο Εορδαϊκός παίζει εντός έδρας με τον Τιτάν Σερβίων και ο Μακεδονικός με τον Αλιάκμων.

ΕΠΣ Λάρισας: Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος η ΑΕ Κιλελέρ έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα καθώς έχει 74 βαθμούς έναντι 63 του Αχιλλέα Φαρσάλων που είναι στην δεύτερη θέση.

ΕΠΣ Καρδίτσας: Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος ο Αστέρας Καρδίτσας έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα καθώς έχει 81 βαθμούς και ο δεύτερος Ατρόμητος Παλαμά 66.

ΕΠΣ Θεσσαλίας: Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος ο Μαγνησιακός προπορεύεται με 63 βαθμούς και η Αγία Άννα έχει 62.

ΕΠΣ Φθιώτιδας: Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος στην πρώτη θέση είναι ο Αστέρας Σταυρού με 68 βαθμούς, ακολουθεί με 66 η Μαλεσίνα και 62 έχει η Δάφνη Λιβανάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here