Νέα νίκη για τα Μετέωρα και οι νεαροί σκόρερ τους

0
56

Τα Μετέωρα πέτυχαν άλλη μία ευρεία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας καθώς το περασμένο Σάββατο επιβλήθηκαν του Νεοχωρίου με 5-0.

Η Καλαμπακιώτικη ομάδα διαθέτει φέτος μια ομάδα με μικρό σχετικό μέσο όρο ηλικίας καθώς 2-3 παίκτες είναι άνω των 30 ετών, ένας-δύο λίγο κάτω από τα 30 και όλοι υπόλοιποι είναι από 15-21 ετών.

Μάλιστα στο παιχνίδι με το Δενδροχώρι το πέμπτο τέρματα σημείωσε ο νεαρός Χρήστος Σινάνης ο οποίος είναι γεννημένος το 2006, 16,5 για την ακρίβεια κι έγινε ένας από τους μικρότερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές που σκόραρε σε επίσημο παιχνίδι.

Ο πιο μικρός ποδοσφαιριστής των τελευταίων 20-30 ετών που σκόραρε σε επίσημο παιχνίδι είναι ο Σταύρος Αλμπάνης ο οποίος σκόραρε σε παιχνίδι κυπέλλου με το Φλαμούλι όταν τα Μετέωρα είχαν νικήσει με 3-1 και είχε σημειώσει το δεύτερο τέρμα σε ηλικία 14 ετών και 7 μηνών!

Βέβαια κι άλλοι ποδοσφαιριστές σκόραραν σε μικρή ηλικία μεταξύ 15 και 16 ετών και κάποιοι από αυτούς ήταν ο Κώστας Τάτσιος και ο Αντώνης Ταμπουράς.

Από εκεί και πέρα τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και γιατί όχι να βρεθούν κι άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές που θα σκοράρουν σε αντίστοιχη ή και μικρότερη ηλικία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here