Σήμερα στην Ισπανία και στην Ιταλία υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα.
Μια αγωνιστική η οποία έφερε νέες απώλειες βαθμών για την Μπαρτσελόνα και την Γιουβέντους οι οποίες φαίνεται πως φέτος μόνο η χρονιά τους δεν δείχνει να είναι, για την ώρα τουλάχιστον.
Κοινή συνιστασμένη η αποχώρηση των παικτών αναφορά και εκ των κορυφαίων σε όλο τον κόσμο. Αναφερόμαστε στον Μέσι που έφυγε από την Μπαρτσελόνα και τον Ρονάλντο που αποχώρησε από την Γιουβέντους.
Η Γιουβέντους σήμερα ηττήθηκε στην έδρα της από την Σασουόλο με 1-2. Η Σασουόλο προηγήθηκε με τον Φρανσίνι στο 44′, η Γιούβε ισοφάρισε με τον Μακ Κίνι στο 76′, αλλά στο 95′ ο Λόπες έγραψε το τελικό 1-2. Αυτή τη στιγμή η Γιουβέντους βρίσκεται στην 6η θέση με 15 βαθμούς τη στιγμή που η πρωτοπόρος Μίλαν έχει 28.
Η Μπαρτσελόνα με την σειρά της ηττήθηκε εκτός έδρας από την Ράγιο Βαγιεκάνο με 1-0. Ο Φαλκάο σκόραρε στο 30′ και το 1-0 δεν άλλαξε ως το τέλος. Η Μπαρτσελόνα ήταν και πάλι υποτονική και είναι φανερό ότι ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι ο Μέσι αποχώρησε και παρά το ότι διαθέτει μεγάλους παίκτες, όπως ο Αγουέρο, ο Κουτίνιο, ο Πικέ, ο Μπούσκετς κι άλλους μόνο την άλλοτε κραταιά ομάδα δεν θυμίζει.