Νίκος Αγγελάκης: “θα χτίσουμε πάνω στην καλή παρουσία του πρώτου γύρου”

0
44

Τα Μετέωρα τελείωσαν τον πρώτο γύρο του β’ ομίλου της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας έχοντας σε 10 παιχνίδια 9  νίκες και μία ήττα. Γενικά έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο το οποίο άρεσε στους φιλάθλους που παρακολούθησαν τα παιχνίδια τους.

Ήδη ξεκίνησαν νικηφόρα την προσπάθειά τους και στον δεύτερο γύρο που ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες.

Σήμερα το sportskalampaka φιλοξενεί αποκλειστική συνέντευξη του προπονητή των Μετεώρων, Νίκου Αγγελάκη ο οποίος αναφέρεται για την πορεία της ομάδας στον πρώτο γύρο, όπως επίσης για το τι περιμένει στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η συνέντευξη που μας παραχώρησε:

Είσαι ευχαριστημένος από τις 10 νίκες και μία ήττα που είχαν τα Μετέωρα στον πρώτο γύρο;

– Σίγουρα είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, η ομάδα είναι καινούργια καθώς άλλαξαν τα 8/11 από τον βασικό κορμό της περσινής χρονιάς, προσαρμόστηκαν και εγκλιματίστηκαν με την ομάδα των Μετεώρων γρήγορα κι αυτό φάνηκε μέσα από τα παιχνίδια κι από το όμορφο ποδόσφαιρο που παίξαμε στα περισσότερα παιχνίδια μέχρι τώρα.

Τα Μετέωρα έπαιξαν ως τώρα το ποδόσφαιρο που ήθελες;

– Ασφαλώς αυτή η ομάδα δεν έχει πιάσει ταβάνι, υπήρχαν διαστήματα που η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο, υπάρχουν όμως και αγώνες που συναντήσαμε αντίξοες συνθήκες (κακοί αγωνιστικοί χώροι) και η ομάδα ήταν μακριά από τα στάνταρ που είχε στα εντός έδρας παιχνίδια. Η ομάδα μας είναι νεανική που σημαίνει ότι διακατέχεται από ορμή, πάθος και δίψα για διάκριση και προσπαθούμε να βελτιώσουμε και να αποκτήσουμε την ανάλογη εμπειρία ώστε να διαχειριζόμαστε καλύτερα τα παιχνίδια, ειδικά όταν αυτά που στραβώνουν.

Ποιο ήταν κατά την γνώμη σου το καλύτερο παιχνίδι και ποιο το χειρότερο;

– Θεωρώ ότι κομβικό παιχνίδι που μας έδωσε το ερέθισμα να πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας ήταν το φιλικό παιχνίδι με τα Τρίκαλα, η ομάδα στάθηκε πολύ καλά, απέναντι σε έναν αντίπαλο που γνωρίζουμε το μέγεθός του και θεωρώ ότι τα παιδιά έβαλαν τον πρώτο λίθο γι’ αυτό που θα επακολουθούσε στην συνέχεια.

Βέβαια κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος είχαμε κι άλλες ανάλογες εμφανίσεις με δυνατούς αντιπάλους και το χειρότερο από τα παιχνίδια του α’ γύρου θεωρώ ότι ήταν το παιχνίδι με τον Πορταϊκό στο οποίο γνωρίσαμε και την μοναδική μας ήττα σ’ έναν κακό αγωνιστικό χώρο και με μία ομάδα που ήξερε τι ήθελε στο συγκεκριμένο παιχνίδι σε αντίθεση με εμάς που δεν ανταποκριθήκαμε στις ιδιαίτερες συνθήκες του αγώνα.

Στον δεύτερο γύρο τι να περιμένουν οι φίλαθλοι από τα Μετέωρα.

– Η ομάδα ενισχύθηκε με δύο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές οι  οποίοι μάλιστα εγκλιματίστηκαν με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας και σίγουρα θα μας βοηθήσουν στους στόχους που έχει η ομάδα και ευελπιστούμε ότι με την βοήθειά τους θα γινόμαστε καλύτεροι, αποτελεσματικότεροι και να μπορέσουμε να κάνουμε καλύτερη διαχείριση και της ομάδας και των παιχνιδιών. Η ομάδα μένει προσηλωμένη στον στόχο της θα παλέψει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα δουλέψουμε μέσα από τις προπονήσεις ουτο-σώστε να χτίσουμε πάνω στην καλή παρουσία του α’ γύρου χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να εφησηχαστούμε.

Από τις μεταγραφές που έγιναν είσαι ευχαριστημένος;

– Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών που ήδη υπήρχαν στην ομάδα και ξεκινήσαμε μαζί από το καλοκαίρι. Οι μεταγραφές ήταν στοχευμένες σε πρόσωπα και θέσεις για να ενισχύσουν και να βοηθήσουν την ομάδα κι όχι για να αντικαταστήσουν κάποιους παίκτες. Τα δύο παιδιά που ήρθαν τώρα φάνηκαν από την αρχή να προσαρμόστηκαν γρήγορα με την ομάδα κι αυτό ήταν ορατό από την απόδοση που είχαν στα δύο πρώτα παιχνίδια που συμμετείχαν.

Ο δεύτερος γύρος πως θα εξελιχθεί; Θα είναι ένα μπρα-ντε-φερ μεταξύ Μετεώρων και Πορταϊκού;

– Σίγουρα όχι καθώς υπάρχουν πολύ καλές ομάδες στον όμιλο μας με αξιόλογους ποδοσφαιριστές που σίγουρα θα παίξουν τον ρόλο τους,  ομάδες που θα είναι κοντά στους δύο πρωτοπόρους αλλά και οι ομάδες που είναι πιο χαμηλά μπορούν να κάνουν την ζημιά ανά πάσα στιγμή.

Θεωρώ ότι με τα πρώτα παιχνίδια του β’ γύρου θα δείξουν κατά πολύ ποια θα είναι και η συνέχεια μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές. Αν και πιστεύω  ότι το πρωτάθλημα θα παίζεται ως την τελευταία αγωνιστική.

Sportskalampaka.gr (Παναγιώτης Στάλιας)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here