Ξανάσμιξαν τ’ αηδόνια ύστερα από 20 περίπου χρόνια

0
104

Τα Μετέωρα αγωνίστηκαν την Τετάρτη στην Καρδίτσα απέναντι στον τοπικό Αστέρα για το πρωτάθλημα προβιβασμού στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Σε αρκετά μέλη της αποστολής όσο και για μας, μας περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη.

Είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε ύστερα από αρκετά χρόνια δύο παλαιούς ποδοσφαιριστές των Μετεώρων τον Μάκη Φώτα και τον Βασίλη Σωτηρίου οι οποίοι κατάγονται από την Καρδίτσα και είχαν αγωνιστεί και οι δύο στα Μετέωρα την τριετία 2001-2004.

Οι δύο Καρδιτσιώτες ποδοσφαιριστές  ήταν βασικοί στα Μετέωρα με τα οποία κατέκτησαν κύπελλο και πρωτάθλημα Α’ ΕΠΣ Τρικάλων το 2002, το 2003 αγωνίστηκαν με τα Μετέωρα στην Δ’ Εθνική και κέρδισαν το κύπελλο και πάλι, ενώ την σεζόν 2003-04 είχαν βοηθήσει αρκετά τα Μετέωρα στην παραμονή τους στην Δ’ Εθνική σε μία σεζόν που είχαν κάνει μεγάλη ανανέωση.

Είχαν την ευκαιρία να τα πουν με τον Γιώργο Γκόβαρη που τότε έκανε τα πρώτα του βήματα στα Μετέωρα, ενώ είχαν συνεργαστεί και με τον πρόεδρο Γιώργο Ράτζα ο οποίος τότε ήταν συνεργάτης του Χρήστου Ανδρέουδη και μετέπειτα του Ζόραν Μπάμποβιτς.

Συνάντησαν ακόμη τον Νέστορα και Αποστόλη Κυργιάζο όπως επίσης και τον Αποστόλη Καψάλη με τον οποίο ήταν συμπαίκτες.

Όσον αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι ο Μάκης Φώτας είναι μέλος του Δ.Σ. του Αστέρα, ενώ ο Βασίλης Σωτηρίου αγωνίζεται ακόμη με το Μελισσοχώρι ομάδα Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here