Οι βραβεύσεις του αγώνα Μετέωρα-Εθνική Ενόπλων

0
56

Στο περιθώριο του φιλικού αγώνα ανάμεσα στα Μετέωρα και την Εθνική Ενόπλων υπήρχαν κι αρκετές βραβεύσεις σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση.

Το ξεκίνημα της εκδήλωσης έγινε από την Σχολή Χορού της Δήμητρας Κανάτα όπου ένα τμήμα της παρουσίασε ένα αξιόλογο κι ενδιαφέρον χορευτικό.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η Χριστίνα Κανάτα.

Εκ μέρους των διοργανωτών δύο λόγια για την σημαντικότητα της εκδήλωσης αυτής είπε ο Κώστας Φαμίσης τονίζοντας πως ο ΑΣ Μετέωρα είναι δίπλα σε κάθε φιλανθρωπική οργάνωση.

Εκ μέρους του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ. Θεόκλητο ήταν ο Αιδεσιμώτατος Ιωάννης Ζώτος ο οποίος με την σειρά του στάθηκε στην χρησιμότητα του αθλητισμού για τέτοιες εκδηλώσεις.

Ο Δήμαρχος Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος έδωσε συγχαρητήρια σε όλους για την διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής και τόνισε πως ο Δήμος Μετεώρων θα είναι δίπλα σε ότι χρειαστεί η ομάδα του ΑΣ Μετέωρα.

Ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του ΑΣ Μετέωρα Γιάννης Μπουτίνας τόνισε με την σειρά του ότι η Περιφέρεια είναι κοντά και στηρίζει τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας επίσης με την σειρά του στάθηκε στην χρησιμότητα τέτοιων ενεργειών και κάλεσε τον κόσμο να τις στηρίζει.

Επίσης ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης Άγγελος Αλεξίου αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται από την ομάδα των Μετεώρων σε όλα τα επίπεδα.

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείο Εθνικής Άμυνας Αντισυνταγματάρχης Ανυφαντής Σωτήρης τόνισε πως ήταν χαρά όλων της αποστολής της Εθνικής Ενόπλων να πάρουν μέρος στο παιχνίδι αυτό.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις για όλους όσους συμμετείχαν στην όλη εκδήλωση.

Σαφώς η πιο συγκυνητική βράβευση ήταν αυτή που έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΤ Θανάσης Μπουτζιώλης στον μικρό Γιώργο Μάνη.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here