Οι Ισπανικές ομάδες έθεσαν όριο για την έναρξη του πρωταθλήματος ξανά

0
14

Οι ομάδες της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας του πρωταθλήματος της χώρας και το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών συμμετείχαν σε τηλεδιάσκεψη το πρωί της Δευτέρας (30/3) στην οποία επαναδιατυπώθηκε η πρόθεση να τελειώσει η σεζόν.

Στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης κατέστη σαφές ότι εγκαταλείπεται κάθε ιδέα επιστροφής στη δράση στα τέλη Απριλίου, ή τις αρχές Μαΐου.

Ωστόσο τέθηκε κι ένα deadline. Είναι η ημερομηνία της 27ης Ιουνίου. Εάν μέχρι τότε λόγω κορονοϊού δεν έχει επιστρέψει η δράση στην Ισπανία, τότε δεν υπάρχει πιθανότητα να ολοκληρωθεί η σεζόν.

“Εάν μέχρι τότε δεν λειτουργεί κανονικά η χώρα, η καταστροφή του ποδοσφαίρου θα είναι η λιγότερο σημαντική”, εξήγησε στη Marca ένας εκ των προέδρων συμμετεχόντων στην τηλεδιάσκεψη.

Σε τέτοια περίπτωση – που η σεζόν ξεκινήσει 27 Ιουνίου – μιλάμε για συνεχόμενα ματς (και μεσοβδόμαδα) και ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στις αρχές Αυγούστου.

Το πιθανότερο σενάριο σε περίπτωση επιστροφής στη δράση είναι να διεξαχθούν τα ματς κεκλεισμένων των θυρών – “δεν χρειάζεται να εκθέσουμε τους θεατές σε κίνδυνο” – ενώ επικρατεί η αισιοδοξία ότι η υψηλότερες θερμοκρασίες των καλοκαιρινών μηνών θα περιορίσουν ενδεχόμενη μεταδοτικότητα της νόσου.

ΠΗΓΗ:sport24.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here