Οι ομάδες του ομίλου των Μετεώρων

0
78

Τα Μετέωρα όπως είναι γνωστό από την προηγούμενη Τετάρτη τοποθετήθηκαν στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ώρα είναι να κάνουμε μια πρώτη γνωριμία με τις ομάδες οι οποίες απαρτίζουν τον 4ο όμιλο.

Τα Μετέωρα τόσο πέρυσι όσο και πρόπερσι ήταν σε διαφορετικό όμιλο στον οποίο οι περισσότερες ομάδες προέρχονταν από την Θεσσαλία. Τώρα οι περισσότερες είναι από την Στερεά Ελλάδα.

Οι νεοφώτιστες ομάδες του ομίλου

ΠΟ Φήκης: Η ομάδα της Φήκης αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Τρικάλων καθώς προπορεύονταν την 24η αγωνιστική που διακόπηκε το πρωτάθλημα.

Αμβρυσσέας Διστόμου: Αναδείχθηκε πρωταθλητής της ΕΠΣ Βοιωτίας, ενώ ήταν και πριν δύο χρόνια και πάλι στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Δήμητρα Ευξεινούπολης: πήρε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θεσσαλίας κι απέκτησε το δικαίωμα να συμμετάσχει στην Γ’ Εθνική.

Φωκικός: Ο Φωκικός πήρε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Φωκίδας κι επέστρεψε στην Γ’ Εθνική. Με τα Μετέωρα ήταν στον ίδιο όμιλο και πριν από δύο χρόνια.

Βελούχι: Πήρε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Ευρυτανίας με νίκες σε όλα του τα παιχνίδια καθώς είχε τελειώσει κανονικά. Με τα Μετέωρα έχει αγωνιστεί αρκετές φορές στο παρελθόν.

Οπούντιος Μαρτίνου: Ήταν στην πρώτη θέση της Α’ ΕΠΣ Φθιώτιδας και πήρε την άνοδο για την Γ’ Εθνική. Με τα Μετέωρα πρώτη φορά θα συναντηθούν στο φετινό πρωτάθλημα.

Ηρακλής Ψαχνών: Η ομάδα των Ψαχνών επιστρέφει στην Γ’ Εθνική, ενώ τα προηγούμενα χρόνια πρωταγωνιστούσε και στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Με τα Μετέωρα έχει ξαναβρεθεί στον ίδιο όμιλο αρκετά παλαιότερα.

Οι ομάδες που ήταν και πέρυσι στην Γ’ Εθνική

Θησέας Αγριάς: Ήταν στον ίδιο όμιλο των Μετεώρων και πήρε την δεύτερη θέση.

Αλμυρός: Επίσης ήταν στον ίδιο όμιλο και τη στιγμή της διακοπής ήταν στην 6η θέση.

Διαγόρας Στεφανοβικείου: Στον ίδιο όμιλο ήταν και ο Διαγόρας και μάλιστα ήταν ισόβαθμος με τα Μετέωρα στην 9η θέση, αλλά υπερτερούσε στην ισοβαθμία.

Αταλάντη: Επίσης ήταν στον όμιλο των Μετεώρων πέρυσι και κατατάχθηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας.

ΑΟ Υπάτου: Πέρυσι ήταν στον 6ο όμιλο και τη στιγμή της διακοπής ήταν στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Νέα Αρτάκη: Στον 6ο όμιλο ήταν η ομάδα της Εύβοιας η οποία τη στιγμή της διακοπής ήταν στην 9η θέση της βαθμολογίας. Με τη Νέα Αρτάκη τα Μετέωρα ήταν και πάλι στον ίδιο όμιλο την δεκαετία του 70, αλλά και του 80.

Επίσης τα Μετέωρα στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί και με άλλη ομάδα της Εύβοιας τον Ταμυναϊκό Αλιβερίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here