Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα στηρίζουν την ομάδα

0
22

Από τη στιγμή που η αποτυχημένη διοίκηση Αϊβάζογλου έριξε λευκή πετσέτα για τον ΑΟ Τρίκαλα αποφάσισαν οι ποδοσφαιριστές να βγουν μπροστά για την αξιοπρέπεια και το γόητρο της ιστορικής ομάδας.

Με πρωτοβουλία των πιο έμπειρων (Ριζογιάννης, Νιάρος, Σανδραβέλης), επικοινώνησαν με τον Αϊβάζογλου και του δήλωσαν ότι θα κάνουν αυτοί μια προσπάθεια ώστε με την στήριξη του ερασιτέχνη ΑΟΤ, φορέων του νομού, επιχειρηματιών και των φιλάθλων να βγει η χρονιά.

Μάλιστα τόνισαν ότι σε προτεραιότητα έχουν να μαζέψουν κάποια χρήματα που θα λάβουν οι νεαροί παίκτες της ομάδας, που περνάνε πολύ δύσκολα.

Ακολουθεί και η σχετική ανακοίνωση από την πλευρά των ποδοσφαιριστών:

Ανακοίνωση-κάλεσμα των ποδοσφαιριστών του ΑΟ Τρίκαλα

Οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ παρ` όλες τις αντίξοες συνθήκες και τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, θα εξακολουθήσουμε να στηρίζουμε μέχρι τέλους την προσπάθεια, για την σωτηρία και παραμονή της ομάδας μας στην SUPER LEAGUE 2.

Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής, καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της πόλης και του νομού, να μας στηρίξει έμπρακτα (ηθικά – οικονομικά), μιας και αποφασίστηκε, να αποδίδονται αποκλειστικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, για την κάλυψη των αναγκών επιβίωσης , όλες οι εισπράξεις των εντός έδρας αγώνων.

Αναφέρουμε δε ότι ο Κος Αιβάζογλου, έχει εγγυηθεί προσωπικά, ότι θα καλύψει όλα τα έξοδα συμμέτοχής  και μόνο της ομάδας μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου.

Την Κυριακή σας περιμένουμε στο γήπεδο, προκειμένου όλοι μαζί, φίλαθλοι, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα, διαφύλαξης πρωτίστως της ιστορίας και του κύρους της ομάδας μας.

Οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Τρίκαλα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here