Οι φίλαθλοι θα κάνουν την παρουσίαση των ομάδων στο ισπανικό μπάσκετ

0
11

Οι ομάδες της Liga Endesa προετοιμάζονται για την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου στη Βαλένθια, σε ειδικές συνθήκες και δίχως την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες. Η “Fonteta” θα είναι άδεια στη διάρκεια όλων των αγώνων για λόγους ασφαλείας, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα είναι τελείως “παγωμένη”.

Κι αυτό γιατί η διοργανώτρια αρχή έχει αποφασίσει να δώσει τη δυνατότητα στον απλό κόσμο να κάνει την παρουσίαση των ομάδων -ο καθένας της δικής του αγαπημένης. Οι… ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν ένα βίντεο, με την παρουσίαση της αγαπημένης τους ομάδας, το οποίο θα προβληθεί στη γιγαντοοθόνη που υπάρχει στο εσωτερικό της Fonteta πριν από κάθε αγώνα.

Θυμίζουμε ότι η Liga Endesa έχει υιοθετήσει ένα ειδικό πλάνο για την ολοκλήρωση της σεζόν με τη συμμετοχή δώδεκα ομάδων, που είναι χωρισμένες σε δύο ομίλους. Μετά τη φάση των ομίλων, θα προκύψουν οι ημιτελικοί και ο τελικός, που θα είναι μονοί αγώνες.

Η διάρκεια του μίνι τουρνουά θα είναι δύο εβδομάδες, δεδομένου ότι -βάσει πλάνου- το ισπανικό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 30 Ιουνίου.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here