Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Μετεώρων για το παιχνίδι με την ΑΕ Κιλελέρ

0
73

Τα Μετέωρα ζουν και κινούνται στις συνθήκες των αγώνων μπαράζ/ανόδου στην Γ’ Εθνική από την περασμένη Κυριακή που ξεκίνησε το ειδικό πρωτάθλημα των πρωταθλητών των ΕΠΣ.

Αύριο λοιπόν θα πραγματοποιηθεί η 2η αγωνιστική του ειδικού πρωταθλήματος και τα Μετέωρα θ’ αγωνιστούν εκτός έδρας με τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Λάρισας ΑΕ Κιλελέρ.

Οι ημέρες και ο ρυθμός των προπονήσεων έχουν αλλάξει όπως ήταν φυσικό και τα Μετέωρα αφού προπονήθηκαν και χθες σήμερα ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς προβλήματα για το αυριανό παιχνίδι.

Σίγουρα περιθώρια πολλά για ξεκούραση δεν υπήρχαν αφού τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα, αλλά τα Μετέωρα θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τον αγωνιστικό ρυθμό που έχουν αποκτήσει μετά τα δύο συνεχόμενα υψηλού επιπέδου παιχνίδια που έδωσαν την τελευταία εβδομάδα.

Η ΑΕ Κιλελέρ την πρώτη αγωνιστική δεν έδωσε παιχνίδι καθώς είχε ρεπό κι αύριο θα δώσει το πρώτο παιχνίδι με ότι αυτό συνεπάγεται, με το άγχος και το άγνωστο ενός αγώνα διαφορετικού σε σχέση μ’ αυτούς που έδωσε για τον τοπικό πρωτάθλημα.

Η σημερινή προπόνηση έγινε τόσο με τον Νίκο Αγγελάκη όσο και με το νέο τεχνικό τιμ με τους παίκτες να είναι όλοι διαθέσιμοι για την αυριανή συνάντηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here