Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Μετεώρων για το παιχνίδι με την ΑΕ Καρίτσας

0
49

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελευταία προπόνηση των Μετεώρων πριν από το παιχνίδι της Κυριακής που θα γίνει με την ΑΕ Καρίτσας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Νίκος Μανούρας και οι παίκτες δούλεψαν αρκετά όλη την εβδομάδα με στόχο να παρουσιαστούν έτοιμοι από κάθε πλευρά στο Κυριακάτικο πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι.

Η σημερινή προπόνηση ξεκίνησε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, συνεχίστηκε με ασκήσεις τακτικής και τελείωσε με εσωτερικό διπλό μικρής διάρκειας.

Από την προπόνηση απουσίαζαν ο τραυματίας Γεωργάκης που έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο του Σταδίου και ο Πολυζόπουλος που ήταν δικαιολογημένη η απουσία του. Άλλωστε στο παιχνίδι της Κυριακής δεν θα αγωνιστεί λόγω τιμωρίας από κάρτες.

Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ήταν παρόντες και προπονήθηκαν κανονικά. Επίσης στο παιχνίδι της Κυριακής δεν θα αγωνιστεί ο Παπαευθυμίου λόγω τιμωρίας επίσης, ενώ στη διάθεση του προπονητή θα είναι και ο Περέιρα που αναμένεται να επιστρέψει από την Βραζιλία αύριο.

Τόσο ο προπονητής όσο και οι παίκτες γνωρίζουν τις δυσκολίες του παιχνιδιού, αλλά από την πλευρά τους θα προσπαθήσουν να σταθούν όσο καλύτερα μπορέσουν και κυρίως να δώσουν συνέχεια στην πολύ καλή εμφάνιση που έκαναν στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με την Αταλάντη.

Ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο του Βατανιακού και θα ξεκινήσει στις 15.00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here