ΟΥΕΦΑ: μια εβδομάδα προετοιμασίας για το Μουντιάλ 2022

0
6

Η UEFA αναμένεται να δώσει περιθώριο μόλις μιας εβδομάδας στους ποδοσφαιριστές για να ενταχθούν στις εθνικές ομάδες τους που θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, το οποίο αρχίζει στα μέσα Νοεμβρίου.

Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 θα έχουν μόλις μία εβδομάδα χρόνο να προετοιμαστούν, σε αντιθεση με τις 15 ημέρες που δίνονταν πριν από μεγάλες διοργανώσεις, όπως προκύπτει από εσωτερική αλληλογραφία της UEFA που διέρρευσε στα ΜΜΕ.

Η διοργάνωση αρχίζει στις 21 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου, με συνέπεια τα εθνικά πρωταθλήματα που θα βρίσκονται σε εξέλιξη εκείνη την περίοδο να διακοπούν.

Παρ’ όλα αυτά, το πρόβλημα εντοπίζεται στις ημερομηνίες πριν και μετά το τουρνουά, οι οποίες είναι γεμάτες με διασυλλογικούς αγώνες. Η UEFA δεν θα δώσει πάνω από μία εβδομάδα περιθώριο στους παίκτες και ενημέρωσε από τον Ιούλιο τις ομοσπονδίες ότι θα επιτρέψει οι ομάδες να αφήσουν τους διεθνείς τους από τις 14 Νοεμβρίου και μετά.

Η Equipe αποκάλυψε την είδηση καταδεικνύοντας τις δυσκολίες που προκύπτουν από την ανάθεση της διοργάνωσης στο Κατάρ και της μεταφοράς του στο τέλος του έτους αντί για το καλοκαίρι, όπως συμβαίνει παραδοσιακά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here