Την προετοιμασία τους ολοκλήρωσαν την Παρασκευή (7/5) τα Τρίκαλα, εν όψει του αγώνα του Σάββατου (8/5, 14:45) με την Παναχαϊκή , στην Αγυιά, για τη 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας 2.
Μετά το τέλος της προετοιμασίας της ομάδας ο Βασίλης Καλογιάννης γνωστοποίησε την αποστολή για τον αγώνα με τους Πατρινούς.
Σε αυτή υπάρχει και πάλι μονό ένας τερματοφύλακας και αυτός είναι ο νεαρός Περλιέσι, καθώς Γιακούμης και Γκαράς είναι τραυματίες, ενώ επίσης εκτός έμειναν οι Αλμπάνης, Ελευθεριάδης
Αναλυτικά η αποστολή του ΑΟΤ:
Περλιέσι, Ντιαλόσι, Φουτσίνι, Κλεμέντε, Νάστο, Ευθυμίου, Ζησόπουλος, Ζώγκος, Κεχαγιάς, Νιάρος, Πανίδης, Παπαγεωργίου, Πέλκας, Πιαστόπουλος, Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Σουλιώτης, Σταματής, Στεφανίδης, Τάχατος.