Για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και την 23η αγωνιστική ο ΑΟ Τρίκαλα αύριο θ’ αγωνιστεί στην Κέρκυρα με τον τοπικό Αστέρα Πετριτή.
Μετά τις ανακατατάξεις που έγιναν αυτή την εβδομάδα ο ΑΟ Τρίκαλα καλείται αύριο να βγάλει αντίδραση και πάρει ένα ακό αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα η οποία επίσης καίγεται για βαθμούς.
Τα Τρίκαλα ηττήθηκαν την περασμένη Κυριακή εκτός έδρας από τον Βατανιακό με 2-1 και μέσα στην εβδομάδα αποχώρησε από την θέση του ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης και προσωρινά στον πάγκο βρίσκεται ο Τάκης Ρούσσας όπως ανακοινώθηκε σχετικά.
Ο ΑΟ Τρίκαλα ύστερα από 22 βαθμούς βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς και αύριο θα προσπαθήσει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα.
Ο Αστέρας Πετριτή προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα που γνώρισε από το Κιλελέρ με 2-0 και με 26 βαθμούς βρίσκεται ακριβώς στο όριο του υποβιβασμού και στην 12η θέση. Απέναντι στα Τρίκαλα θα προσπαθήσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15.00 και διαιτητής θα είναι ο Τσιώρης με βοηθούς τους Ζιώγα και Μέκιο.
Στον αγώνα του πρώτου γύρου ο Αστέρας Πετριτή είχε κερδίσει 1-0, ενώ στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι ο ΑΟ Τρίκαλα είχε κερδίσει με 2-1.