Ο ΑΟ Τρίκαλα ηττήθηκε 0-1 από τον Διαγόρα Ρόδου

0
27

Σε παιχνίδι που τελείωσε πριν από λίγη ώρα και διεξήχθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων ο ΑΟ Τρίκαλα γνώρισε την ήττα με 0-1 από τον Διαγόρα Ρόδου για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2.

Το sportskalampaka βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων κι έχει όλες τις λεπτομέρειες που καθόρισαν την σημερινή συνάντηση.

Δυστυχώς τα Τρίκαλα ήταν και πάλι άτυχα και γνώρισαν για τρίτο σερί παιχνίδι την ήττα με 1-0 και φυσικά έχασαν έδαφος στην βαθμολογία.

Η Τρικαλινή ομάδα αιφνιδιάστηκε καθώς δέχθηκε τέρμα μόλις στο 2′ του αγώνα κι από εκεί και πέρα είχε στο μεγαλύτερο διάστημα την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να κάνει ιδιαίτερες φάσεις εκτός από το δοκάρι που είχε στο 95′.

Ο Διαγόρας κατάφερε να προηγηθεί με γκολ από τα αποδυτήρια, άντεξε την πίεση στην συνέχεια χωρίς μάλιστα να δεχθεί φάσεις και κατάφερε και πήρε μία σημαντική εκτός έδρας νίκη με την οποία διατηρήθηκε αρκετά ψηλά στην βαθμολογία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ καθώς μόλις στο 2′ ο Σμυρλής βρέθηκε σε καλή θέση και με διαγώνιο σουτ έκαν το 0-1.

Τα Τρίκαλ απείλησαν με τον Σκόνδρα στο 6′ του οποίου το σουτ πέρασε κόρνερ καθώς βρήκε σε αντίπαλο, ενώ στο 8′ ο Σκόνδρας που έκλεψε την μπάλα κι έδωσε στον Αλμπάνη του οποίου το σουτ είχε την ίδια ακριβώς τύχη.

Από εκεί και πέρα φάσεις δεν υπήρχαν παρά μόνο προς το τέλος του αγώνα.

Στο 78′ το σουτ του Αθανασίου πέρασε μόλις άουτ.

Στο 81′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μπαστακός που μάρκαρε αντιαθλητικά αντίπαλό του και ο Διαγόρας συνέχισε με 10 παίκτες.

Στο 87′ αποβλήθηκε ο Κάκκο με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η ομάδα της Ρόδου έμεινε στον αγωνιστικό χώρο με 9 ποδοσφαιριστές.

Στο 95′ από την σέντρα του Ευθυμίου, η μπάλα πήγε στην απέναντι πλευρά με τον Νιάρο να κάνει ένα πολύ καλό σουτ, αλλά η μπάλα βρήκε τα δοκάρια του Τσέλιου.

Διαιτητής ήταν ο Δραγάτης με βοηθούς τους Αραβίδη και Νίκζα, ενώ 4ος ήταν ο Θεοχάρης.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Προπ. Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Νιάρος, Πιαστόπουλος (73′ Ζησόπουλος), Σουλιώτης, Ριζογιάννης, Σκόνδρας (73′ Σιλβάνο), Παπαγεωργίου, Φασίδης (41′ Ευθυμίου), Κεχαγιάς, Σταματής, Αλμπάνης (58′ Ελευθεριάδης),

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Προπ. Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος (84′ Αυγενικού), Ρουγκάλας, Κωστούλας, Ντοριβάλ (57′ Λινάρδος), Αθανασίου (86′ Σελινιωτάκης), Αλάεζ (57′ Κάκκο), Μπαστακός, Μασούρας, Σμυρλής (67′ Μανωλάκης).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here