Ο ΑΟ Τρίκαλα ηττήθηκε 2-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου

0
13

Σε παιχνίδι που έγινε σήμερα για την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2 στον Βόλο ο ΑΟ Τρίκαλα γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον τοπικό Ολυμπιακό.

Η ομάδα των Τρικάλων με όσους παίκτες έχουν απομείνει προσπάθησε όσο μπορούσε και τελικά γνώρισε την ήττα με 2-0.

Στο 39′ ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε πέναλτι με τον Κουντουριώτη. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Ξύδας κάνοντας το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το 2-0 έγινε με ψηλοκρεμαστό σουτ στο 64′ από τον Κότο.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. (Τ. Καβακάς): Ξενοδόχοφ, Παπακώστας (77′ Χατζής), Γραικός (58′ Γκαργκαλατζίδης), Φιλίποβις, Μαρκοπουλιώτης, Κόλα, Ντιαμπί (58′ Κότος), Ξύδας (77′ Κατσούκης), Σιαφά (86′ Πέλκας), Κουντουριώτης, Βερνάρδος

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Β. Καλογιάννης): Περλιέσι, Ντιαλόσι, Φουτσίνι, Γκοβίνας, Ευθυμίου, Ζησόπουλος (90′ Κλεμέντε), Ιωαννίδης, Μυλόπουλος (68′ Γκιντεκέ), Νιάρος, Ριζογιάννης, Σανδραβέλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here