Ο Νίκος Μανούρας ήταν ο νεαρότερος προπονητής των Εθνικών κατηγοριών

0
96

Η ιστοσελίδα liganews.gr και στην ενότητα που έχει να κάνει με διάφορα ρεκόρ για την σεζόν που πέρασε, ανέφερε πως ο τεχνικός των Μετεώρων Νίκος Μανούρας ήταν ο νεαρότερος τεχνικός των εθνικών κατηγοριών καθώς ανέλαβε κατά την διάρκεια της χρονιάς ως πρώτος προπονητής (και την τελείωσε) σε ηλικία 29 ετών.

Βέβαια ο Νίκος Μανούρας ίσως να έχει ακόμα ένα ρεκόρ ως ο νεαρότερος τεχνικός αφού την σεζόν που οδήγησε το Ελευθεροχώρι στην παραμονή στην Δ’ Εθνική, τότε ήταν σε ηλικία 26 ετών!

Ο Νίκος Μανούρας στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν βοηθός στο πλευρό του Σπύρου Ευαγγέλου.

Μετά το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής που τα Μετέωρα είχαν ηττηθεί με 2-0 εκτός έδρας από τον Θησέα Αγριάς ο Σπύρος Ευαγγέλου παραιτήθηκε και στην θέση του συνέχισε ο Νίκος Μανούρας.

Η Καλαμπακιώτικη ομάδα είχε μια συνέχεια όσον αφορά την ποδοσφαιρική της ταυτότητα, ενώ παρουσίασε άμεσα και σημάδια βελτίωσης μέσα στο παιχνίδι της.

Τα Μετέωρα έπαιζαν ένα ποδόσφαιρο που χαρακτηριζόταν από την άγνοια κινδύνου καθώς οι νεαροί ποδοσφαιριστές έδειχναν ότι έλειπε από το παιχνίδι τους η σκοπιμότητα. Γι’ αυτό ίσως κι άργησαν να πάρουν μαζεμένους βαθμούς, ενώ στα περισσότερα παιχνίδια η απόδοσή τους, τους αδικούσε αφού δεν συνδυάζονταν και με την βαθμοθηρία.

Ο νεαρός τεχνικός δημιούργησε ένα καλό κλίμα με τους ποδοσφαιριστές, και μια σχέση εμπιστοσύνης φροντίζοντας αρκετά θέματα να λύνονται εντός των τειχών και να μην βγαίνουν προς τα έξω.

Οι παίκτες από την πλευρά τους τον αντιμετώπιζαν με σεβασμό αν και μερικοί ήταν μεγαλύτεροί του ή και συνομίληκοί του.

Με το Νίκο Μανούρα τα Μετέωρα έδωσαν 18 ματς πρωταθλήματος και 3 ματς κυπέλλου.

Στο πρωτάθλημα η συγκομιδή ήταν: 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και 7 ήττες.

Στο κύπελλο η συγκομιδή ήταν 2 νίκες και μία ήττα στον ημιτελικό με το Νεοχώρι εκτός έδρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here