Ο Στέφανος Τζίμας στο στόχαστρο της Λίβερπουλ

0
36

Εντυπωσιασμένος από τα πεπραγμένα και το ντεμπούτο του Στέφανου Τζίμα με δύο γκολ στην Εθνική Κ19 έμεινε απεσταλμένος της Λίβερπουλ που βρέθηκε (και θα συνεχίσει να το κάνει) στην Ιρλανδία αποκλειστικά και μόνο παρακολουθώντας τον 17χρονο επιθετικό του ΠΑΟΚ – του μικρότερου σε ηλικία ποδοσφαιριστή του ομίλου της γαλανόλευκης στο Elite Round του Euro. Και δεν ήταν η πρώτη φορά.

Άγνωστος στην σχετική αγορά δεν είναι ο Στέφανος Τζίμας. Κάθε άλλο. Μπορεί στο ελληνικό κοινό μόλις πρόσφατα να συστήθηκε σε ευρεία βάση, αλλά το ταλέντο και η δυναμική του εδώ και καιρό, χρόνια για την ακρίβεια, είναι γνωστά διεθνώς.

Δεν είναι υπερβολή πως το όνομα του 17χρονου επιθετικού του ΠΑΟΚ είναι κυκλωμένο από όλα τα scouting departments των πολύ σημαντικών clubs Ευρώπης που στοχεύουν στον εντοπισμό τέτοιων ταλέντων σε τέτοιες ηλικίες. Και η φετινή εξέλιξη του Τζίμα επιβεβαιώνει αφενός δυναμική και εξέλιξη, αφετέρου τις πολύ μεγάλες προσδοκίες που υπάρχουν γι’ αυτόν, αλλά και τον ντόρο που προκαλεί με τις επιδόσεις του.

Στο φετινό εντυπωσιακό ομολογουμένως λογαριασμό του – έχει σκοράρει σε τρία διαφορετικά πρωταθλήματα, με την k19 του ΠΑΟΚ, τον ΠΑΟΚ Β’ και την πρώτη ομάδα, στην “εξάρα” επί του Ιωνικού, όταν και έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία του Δικεφάλου – ήρθε να προστεθεί και το εντυπωσιακό του ντεμπούτο στην Εθνική Νεών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here