Ο τελικός κυπέλλου Αγγλίας ίσως γίνει με θεατές

0
12

Η Premier League βρίσκεται σε τροχιά επανέναρξης με την σέντρα να γίνεται στις 17 Ιουνίου. Οι εναπομείναντες αγώνες του αγγλικού πρωταθλήματος θα γίνουν χωρίς την παρουσία κόσμου, όμως διαφορετική είναι η κατάσταση στον τελικό Κυπέλλου Αγγλίας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει αποκλειστικό ρεπορτάζ της Mirror, εξετάζονται κάποια πλάνα ώστε ο τελικός του FA Cup την 1η Αυγούστου να γίνει με λίγο κόσμο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα επιτραπεί στο Γουέμπλεϊ, χωρητικότητας 90.000 θεατών, η είσοδος 10.000 οπαδών της κάθε ομάδας.

Οι υπεύθυνοι του σταδίου θεωρούν ότι στο Γουέμπλεϊ υπάρχει επαρκής χώρος, ώστε ο κόσμος που θα βρεθεί στις κερκίδες να διατηρεί απόσταση ασφαλείας. Αυτό βέβαια θα συμβεί μόνο αν ο δείκτης μεταδοτικότητας του κορονοϊού στη Μεγάλη Βρετανία πέσει κάτω από το 0.5.

Η Μεγάλη Βρετανία ξεκινάει την άρση των μέτρων και η κατάσταση αναμένεται να είναι διαφορετική σε δύο μήνες. Γενικά, οι επικεφαλής του αγγλικού ποδοσφαίρου εξετάζουν το ενδεχόμενο μίας πειραματικής φάσης με λίγο κόσμο στα γήπεδα, όταν εκκινήσει η επόμενη σεζόν.

“Ήδη ξέρουμε ότι είναι αδύνατο να ανοίξουν τα γήπεδα και να γεμίσουν. Αλλά γίνονται συζητήσεις για μία σταδιακή επιστροφή θεατών όταν το επιτρέψει η Κυβέρνηση. Θα είναι ένας μικρός, διαχειρίσιμος αριθμός. Αρχικά το Γουέμπλεϊ θα είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσουμε” ανέφερε ένας επικεφαλής στην Mirror.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here