Ο τελικός κυπέλλου στο ΟΑΚΑ εκτός αν είναι ΠΑΟΚ-Άρης

0
35

Στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί και φέτος ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος, πλην μιας περίπτωσης. Να βρίσκονται εκεί ΠΑΟΚ και Άρης. Αυτό έκανε γνωστό σήμερα με δηλώσεις του ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης που συμπλήρωσε “Είναι κοινή επιθυμία της πολιτείας και της ΕΠΟ να γίνει με κόσμο ο τελικός”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γαβριηλίδης στο Metropolis 95,5:

Για την κλήρωση του Κυπέλλου: «Εμείς δεν βάζουμε παγάκια στις κληρώσεις. Τα μπαλάκια της κλήρωσης είναι υπό την επίβλεψη μου μέχρι την ώρα της κλήρωσης. Δεν υπάρχει αστερίσκος για την κλήρωση όλες οι ομάδες. Οι ημιτελικοί θα γίνουν σε δύο ημέρες, δεν υπάρχουν θέματα με την κλήρωση. Οι πρώτοι αγώνες με τους δεύτερους έχουν μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους εξαιτίας των αγώνων που υπάρχουν στο πρόγραμμα από πριν. Πάντα εξετάζουμε τις διαθέσιμες ημερομηνίες ώστε να μπορούμε να έχουμε μία ομαλή διεξαγωγή».

Αναφορικά με την πιθανότητα τελικού μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη: «Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι ο τελικός θα γίνει στο Καυτατζόγλειο καθώς δεν ξέρουμε αν έχει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Νομίζω ότι θα πρέπει να γίνει η κλήρωση και μετά να δούμε το που θα γίνει ο τελικός και υπό ποιες συνθήκες. Σε όλα τα υπόλοιπα σενάρια, εκτός από το ΠΑΟΚ-Αρης, ο τελικός θα γίνει στο ΟΑΚΑ, και πάντα με κόσμο. Είναι μεγάλο πρόβλημα να μην υπάρχει κόσμος στο γήπεδο. Είναι κοινή επιθυμία της πολιτείας και της ΕΠΟ να γίνει με κόσμο ο τελικός».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here