Ο Τεντόγλου στον ίδιο αγώνα έκανε 3 φορές φετινό ρεκόρ

0
11

Ο Μίλτος Τεντόγλου επιβεβαίωσε ότι είναι ο καλύτερος αθλητής στο μήκος αφού στο μίτινγκ του Λιεβέν έκανε σε τέσσερα άλματα τις τέσσερις καλύτερες επιδόσεις που έχουν σημειωθεί φέτος στον κόσμο.

Λίγες ώρες πριν αρχίσει το μίτινγκ του Λιεβέν ο Μίλτος Τεντόγλου έμαθε ότι ακυρώθηκε ο αγώνας του στο Τορούν όπου με άλμα στα 8,40μ. έκανε την κορυφαία επίδοση στον κόσμο λόγω αντικανονικών παπουτσιών.

Κάπως έτσι η καλύτερη επίδοση στον κόσμο πήγε στα χέρια του Τζερεμάια Ντέιβιτς, ο οποίος στις 10 Φεβρουαρίου έκανε 8,28μ. σε μίτινγκ στις ΗΠΑ.

Αυτό όμως κράτησε για μερικές ώρες αφού ο Μίλτος Τεντόγλου έδειξε ότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και το επιβεβαίωσε στη Γαλλία. Με το πρώτο του κιόλας άλμα προσγειώθηκε στα 8.32μ. και πήρε πίσω την καλύτερη επίδοση στον κόσμο.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Στο δεύτερο άλμα πήγε πέντε εκατοστά πιο μακριά κάνοντας 8,37 και βελτίωσε κι άλλο την καλύτερη επίδοση που έχει γίνει μέχρι τώρα στη σεζόν.

Το τρίτο του άλμα μετρήθηκε στα 8,34μ. Ο Μίλτος Τεντόγλου, που πάντα βάζει στοιχήματα με τον εαυτό του, δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε το ίδιο δυναμικά. Μάλιστα στο τέταρτο άλμα του προσγειώθηκε στα 8,41μ. βελτιώνοντας και άλλο την επίδοσή του.

Πέμπτο και έκτο άλμα δεν έκανε, αφού δεν χρειαζόταν. Ο δεύτερος Τομπίας Μοντλέρ είχε ως καλύτερο άλμα του στα 8.06μ., ενώ ουδείς άλλος πήδηξε πάνω από τα 8 μέτρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here