Ο φετινός κυπελλούχος της ΕΠΣ Τρικάλων θα αναδειχθεί με κλήρωση

0
34

Είχε ακουστεί ως μία πρόταση ότι οι κυπελλούχοι των Ενώσεων θα αναδειχθούν μέσα από την διαδικασία της κλήρωσης και τελικά αυτό είναι επίσημο.

Η ενημέρωση από την ΕΠΟ

Σε συνέχεια της ομόφωνης απόφασης της Εκτ. Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για οριστική διακοπή της διεξαγωγής όλων των εθνικών και τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, καθώς και των διοργανώσεων Κυπέλλου, την αρμοδιότητα και ευθύνη διεκπεραίωσης των οποίων έχουν οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, η επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ διευκρινίζει τα ακόλουθα.

Στις περιπτώσεις που ο Κυπελλούχος δεν έχει ήδη αναδειχθεί βάσει αγωνιστικού αποτελέσματος, τότε η ανάδειξή του θα γίνει με τη διαδικασία της κλήρωσης, στην οποία θα λάβουν μέρος τα σωματεία που έχουν ήδη προκριθεί στην τελική ή στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Την ευθύνη διενέργειας της σχετικής διαδικασίας έχουν οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων.

Στην περίπτωση της ΕΠΣ Τρικάλων στον τελικό είχαν προκριθεί ο Διγενής Νεοχωρίου και τα Καλύβια οπότε αυτές θα μπουν στην κλήρωση από την οποία θα αναδειχθεί ο κυπελλούχος για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here