Πάει πιο πίσω η επανέναρξη στην Premier League

0
8

Από τις 12 Ιουνίου στις 19 κι από εκεί ίσως στις 26 του μηνός! Η επανέναρξη της Premier League είναι ακόμα στον «αέρα» όσον αφορά την ημερομηνία που θα γίνει ξανά σέντρα σε ποδοσφαιρικό γήπεδο…

Το Project Restart ακόμα διαμορφώνεται, ωστόσο, υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα δεδομένα τα οποία λαμβάνονται υπόψιν αυτή τη στιγμή από τις ομάδες και την διοργανώτρια αρχή.

Τη Δευτέρα θα αποφασιστεί ομόφωνα πως από την Τρίτη θα μπορούν να διεξαχθούν προπονήσεις με γκρουπ παικτών 3-4 ατόμων.

Έπειτα από μια εβδομάδα θα αυξηθεί ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που θα μπορούν να συμμετέχουν μαζί σε ένα πρόγραμμα, ωστόσο, οι ομαδικές προπονήσεις δεν μπορούν να γίνουν πριν από την 1η Ιουνίου.

Αυτή η ημερομηνία είναι ο λόγος που προπονητές και φυσιοθεραπευτές αρχίζουν και αναφέρουν ότι δεν γίνεται οι παίκτες να είναι απόλυτα έτοιμοι στις 12, ίσως ούτε και στις 19 του μηνός.

Ο Στιβ Μπρους της Νιούκαστλ είναι ένας εξ αυτών που ξεκαθάρισε ότι χρειάζονται τουλάχιστον τρεις εβδομάδες προετοιμασίας και ομαδικών προπονήσεων κι έτσι υπάρχει σενάριο που πάει την επανέναρξη της Premier League στις 26 Ιουνίου, προκειμένου άπαντες να είναι όσο πιο έτοιμοι γίνεται και φυσικά ν’ αποφευχθούν τραυματισμοί, όπως παρατηρήθηκε στην Bundesliga…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here