Πέρασε με επιτυχία κι από το Μεγαλοχώρι το Καστράκι

0
46

Η πρωτοπόρος και απόλυτη ομάδα της κατηγορίας, δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στο Μεγαλοχώρι και αυτό φαίνεται κι από το τελικό σκορ.

Ο «Βράχος» Καστρακίου κέρδισε 3-0, με ρυθμό ρελαντί τους γηπεδούχους οι οποίοι είχαν αρκετές ελλείψεις. Στο 10’ ο Γκόβαρης «άνοιξε» το σκορ για την ομάδα του Γιώργου Αλμπάνη κάνοντας το 0-1, ενώ στο ξεκίνημα της επανάληψης (49’) ο Νταλούκας πέτυχε το 0-2 και στο 62’ ο Μπαούτης διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Στο 80’ ο Σαμούτης σημάδεψε το δοκάρι του Καραγιώργου ο οποίος για τις ανάγκες του αγώνα έπαιξε τερματοφύλακας.

Η ομάδα του Γιώργου Αλμπάνη έκανε το 8 στα 8 κι απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής συνεχίζοντας με στόχο να μείνει εκεί και να διευρύνει κι άλλο το εντυπωσιακό σερί με το οποίο ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα και είναι κάτι που το πετυχαίνει μέχρι τώρα για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ : Καραγιώργος, Χαρίσης, Ανδρέου Δ., Καραθάνος , Ευαγγέλου , Μιχαλόπουλος, Βιολάρης, Κοτρώτσιος, Ιωαννίδης, Οικονόμου, Ανδρέου Απ.

ΚΑΣΤΡΑΚΙ: Μπόμπολας, Γιάννης, Φορτούνης, Γκόβαρης (70’ Θωμαΐδης), Μπαούτης, Αυγέρος, Σαμούτης, Μπλούτσος (70’ Πορτίκας), Θεοδώρου, Αλμπάνης (46’ Νταλούκας), Τσιαντούλας (60’ Σιούτας).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here